در این مقاله نگاهی کامل به دسته بندی سئو ویدیو وردپرس خواهیم داشت و عناصر زیر را با هم مرور می کنیم:
- آیا محتوای ویدیویی و ویدیویی بر سئو تاثیر می گذارد یا خیر؟
- چگونه محتوای ویدیویی سایت خود را بهینه کنیم؟
- آیا آپلود ویدیوی خود در یک میزبان یا سرویس اشتراک ویدیو اهمیتی دارد؟
- گوگل چه نوع ویدیویی را معرفی می کند؟
- افزونه های سئوی ویدئویی مناسب به همراه روند عملی کار با آنها
سئو ویدیو چیست و چرا اهمیت دارد؟
همه ما می دانیم که محتوای بصری به خصوص ویدیو در بین مردم محبوب تر از خواندن محتوای متنی است. نمونه بارز این مشکل استفاده از رسانه های تصویری در مقایسه با مطالعه مجلات و کتاب هاست. ویدئو به شما و کسب و کار و سایت شما کمک می کند بیشتر دیده شوید، بیشتر مورد اعتماد قرار بگیرید و به سایت خود جان ببخشید.
از نظر سئو، داشتن یک ویدیو در سایت باعث می شود کاربران مدت بیشتری در صفحه شما بمانند و راحت تر با آن ارتباط برقرار کنند که به بهبود رتبه صفحه و سایت شما کمک می کند.
سئوی ویدیو شامل تمام اقداماتی است که انجام می دهیم تا ویدیوی ما بهترین و بالاترین رتبه را در نتایج جستجو برای کلمه کلیدی مورد نظر داشته باشد. چیزهایی مثل عنوان مناسب، توضیحات ویدیو، برچسب ها و ساختار داده همه چیز را بعداً توضیح خواهیم داد.
تاثیر ویدئو بر سئو سایت
داشتن ویدئو در سایت شما مزایای زیادی دارد، اما در زمینه سئو 2 مورد وجود دارد که از بقیه مهمتر است:
- افزایش نرخ حفظ کاربر
- بهبود نرخ کلیک (CTR)
از آنجایی که کاربران علاقه بیشتری به تماشای ویدیو دارند تا خواندن متن، اگر صفحه سایت شما ویدیوی جذابی داشته باشد و کاربر به تماشای ویدیو تشویق شود، مدت زمان بیشتری در صفحه می ماند که باعث افزایش میزان ماندگاری و بهبود رتبه می شود. از این صفحه
وقتی محتوای شما ویدیویی داشته باشد و گوگل آن را بخواند، محتوای شما را در نتایج جستجو متمایز میکند، به دیگران نشان میدهد که این صفحه یک ویدیو دارد و این برای شما در مقایسه با بقیه رقبا که این کار را ندارند یک مزیت خواهد بود. ویدئو داشته باشید، اما امکان کلیک بر روی لینک و بزرگنمایی صفحه خود را دارید.
تکنیک های بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر ویدیویی
همانطور که ما یک سری مراحل را برای بهینه سازی محتوای متنی برای موتور جستجو انجام می دهیم تا رتبه خوبی داشته باشد، این فرآیندها و تکنیک ها برای ویدیو نیز وجود دارد.
هر ویدیو باید حاوی یک عنوان جالبیه و مرتبط توضیحات مناسب برای این ویدیو و برچسب های مرتبط به علاوه چیزهایی مانند اندازه بهینه فیلم همچنین موثر است. با هم بررسی می کنیم که کدام عنوان، توضیحات و برچسب ها برای کسب رتبه خوب مناسب هستند و ویدیوی سئو را در سایت منتشر می کنیم.
عنوان مناسب ویدیو را انتخاب کنید
گاهی خیلی ها عنوان ویدیو را با عنوان صفحه و مقاله یکی می دانند. لازم نیست این اتفاق بیفتد، مهم این است که عنوان ویدیو به طور کامل محتوای ویدیو را بیان کند تا در صورت کلیک و تماشای ویدیو، نیاز کاربر برآورده شود. فراموش نکنید که در ابتدای عنوان ویدیو از کلمه کلیدی که این ویدیو برای آن ساخته شده است استفاده کنید.
در ادامه به شما آموزش می دهیم که چگونه عنوان و توضیحات ویدیو را جدا از عنوان صفحه در وردپرس درج کنید. سعی کنید عنوان را واضح و بدون اغراق و با کلمات کلیدی مرتبط یا LSI بنویسید.
از برچسب ها و توضیحات استفاده کنید
درست مانند زمانی که می خواهید مقاله خود را بهینه کنید، توضیحی متا در حدود 2 خط برای آن بنویسید، باید از توضیحات برای ویدیو نیز استفاده کنید. توضیحات ویدئو باید شامل کلمات کلیدی و توضیح مختصری در مورد موضوع ویدیو باشد.
این توضیحات به ایجاد انگیزه در کاربر و اطمینان از مرتبط بودن ویدیوی شما با آنها کمک می کند. حتما کلمه کلیدی را در توضیحات ذکر کنید و از اغراق خودداری کنید، اگر کلمه کلیدی شما دارای حالت های جستجوی متعدد (مانند ویدئو و ویدئو) است، هر دو را در توضیحات بگنجانید.
برچسبها به گوگل کمک میکنند محتوای ویدیوی شما را بهتر درک کند. سعی کنید بین 3 تا 5 تگ بسیار مرتبط و قابل جستجو را به ویدیوی خود اختصاص دهید. برچسبها به ویدیوی شما کمک میکنند تا با این کلمات دیده شود، اما وسوسه نشوید که برچسبهای زیادی را اضافه کنید زیرا ممکن است گوگل هیچ یک از آنها را در نظر نگیرد.
از زیرنویس و زیرنویس استفاده کنید
حتما از زیرنویس و زیرنویس استفاده کنید. زیرنویس ویدیو دو جنبه مثبت دارد، اول اینکه ممکن است کاربر نتواند ویدیو را با صدا تماشا کند یا ناشنوا باشد، دوم اینکه موتور جستجو بتواند زیرنویس ها و زیرنویس ها را بخواند. محتوا این است که اگر به صورت بصری آن را متوجه نشود، از زیرنویس و زیرنویس آن را متوجه خواهد شد.
استفاده از ساختار داده ویدیویی
گوگل از ساختار داده برای درک بهتر و نمایش صحیح در SERP استفاده می کند. و اگر قصد داریم ویدیوی خود را در گوگل قرار دهیم تا در نتایج دیده شود، باید از ساختار داده ویدیو استفاده کنیم. اگر یک سایت وردپرسی را اجرا می کنید نگران نباشید خدمات سئو وردپرس شما به راحتی می توانید این کار را با استفاده از پلاگین رتبه بندی یا Yoast SEO انجام دهید و یک ساختار ویدئویی برای ویدیوی خود ایجاد کنید.
سئو ویدیو در وردپرس
همانطور که گفتیم در وردپرس به راحتی می توانید با استفاده از افزونه های ویدئویی سایت خود را بهینه کنید، هم افزونه Rank Meth این گزینه را دارد و هم Yoast payed).
فعال کردن کارت گرافیک سایت در رتبه به عنوان مثال
اگر می خواهید ویدیوهای شما ایندکس شوند و اطلاعاتی را از گوگل دریافت کنید، حتما نقشه سایت ویدیوی خود را فعال کنید. شما می توانید اطلاعات کافی را از سایت دریافت کنید. مثلا رتبه ببینید
برای شروع مطابق تصویر زیر، از منوی سمت راست پنل وردپرس روی گزینه Rank Meth کلیک کنید. در صفحه ای که باز می شود، از تب ماژول ها، کادر کارت گرافیک سایت را پیدا کرده و آن را علامت بزنید.
مطابق تصویر زیر پس از فعال کردن گزینه تنظیمات جعبه، روی آن کلیک کرده و در صفحه باز شده، جایی که ویدیو دارید را علامت بزنید و می خواهید ایندکس شود. به عنوان مثال، ما فقط از ویدئو در مقالات و شیت ها استفاده می کنیم. توجه داشته باشید که اگر قبلا نقشه سایت عمومی را به کنسول جستجوی خود اضافه کرده اید، نیازی به افزودن نقشه سایت ویدیویی نیست و به صورت خودکار اضافه می شود.
ممکن است برای شما مفید باشد: بک لینک های مخرب را با لینک های رد کردن حذف کنید
آموزش نحوه استفاده از ساختار داده ویدیویی در رتبه به عنوان مثال
هنگامی که نقشه سایت ویدیوی خود را فعال کردید، وقت آن است که ساختار داده Rank Meth را فعال کنید تا بتوانید از آن برای ویدیوهای خود استفاده کنید. ما از روش قبلی که برای فعال سازی نقشه سایت استفاده کردیم و این بار گزینه schema (داده های ساخت یافته) و اکنون ساختار داده های ویدیویی ما فعال است، کافی است ویدیوی خود را در صفحه مورد نظر قرار دهید تا ساختار داده ویدیو به صورت خودکار فعال شود.
پس از قرار دادن ویدیو در فهرست مطالب، صفحه را یک بار ذخیره کنید، سپس مطابق شکل زیر به قسمت تنظیمات رتبه مقاله بروید (معمولاً در پایین صفحه است)، خواهید دید که یک طرح ویدیویی به صفحه اضافه شده است. بخش مربوط به طرح، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا وارد تنظیمات شوید.
توجه داشته باشید که این طرح به صورت پیشفرض عنوان مقاله برای عنوان ویدیو و توضیحات متا برای بخش توضیحات است. همچنین تصویر نمایه مقاله به عنوان جلد ویدیو در نظر گرفته می شود، بنابراین برای جایگزینی اطلاعات مورد نظر باید طرحواره را ویرایش کنیم.
اطلاعات موجود در فیلدها را مطابق اعداد در تصویر زیر وارد کنید تا بتوانید ویدیوی سئو وردپرس را تکمیل کنید.
- جاسازی URL: در این قسمت باید کد جاسازی ویدیوی خود را جایگذاری کنید. می توانید ویدیوی خود را در یوتیوب آپلود کنید و کد جاسازی را در این قسمت قرار دهید.
- URL محتوا: لینک ویدیوی خود را در این قسمت قرار دهید. این پیوند باید با پسوندهای ویدیویی مانند mp4 یا ogg یا m4v و هر پسوند مجاز دیگری باشد.
- TITLE: عنوان ویدیوی خود را در این قسمت قرار دهید. این قسمتی است که گفتیم می تواند با عنوان مقاله متفاوت باشد و در نتایج گوگل برای عنوان ویدیو قرار خواهد گرفت.
- توضیحات: در این قسمت مشابه توضیحات متای مقاله توضیحات سئو را به همراه کلمه کلیدی ویدیوی خود بنویسید.
- کد کوتاه: این بخش کد کوتاهی را به شما می دهد که می توانید از آن در هر جایی برای نمایش این ساختار داده استفاده کنید. توجه داشته باشید که فقط ساختار داده ای که برای این ویدیو نوشته اید نمایش داده می شود.
- تاریخ آپلود: تاریخ آپلود ویدیو به صورت خودکار توسط رتبه وارد می شود، توصیه می کنیم آن را تغییر ندهید، زیرا باید در قالب استاندارد برای گوگل نوشته شود.
- تداوم: در این قسمت مدت زمان فیلم بر حسب ساعت، دقیقه و ثانیه ضبط می شود. این بخش نیز توسط Rank Meth به صورت خودکار پر می شود و از آنجایی که فرمت خاصی دارد، آن را تغییر ندهید مگر اینکه با آن فرمت آشنا باشید. .
- ویدئو کامنال: این تصویر ویدیویی و جلد هنری است که قبل از پخش ویدیو نمایش داده می شود. اگر ویدیوی شما ایندکس شده باشد، این تصویر زیر پیوند ظاهر می شود.
- کلیپ ویدیویی: این قسمت اختیاری است و برای قطعه بندی ویدیو می باشد، می توانید از این گزینه استفاده کنید.
- WIDTH: طول فیلم را در این قسمت وارد کنید، مثلا اگر ویدیوی شما 1080*1920 است باید در این قسمت عدد 1920 را وارد کنید.
- HEIGHT: ارتفاع ویدیو را در این قسمت وارد کنید طبق مثال قسمت قبل در اینجا باید مثلا 1080 را وارد کنید.
- آیا این یک ویدیوی خانوادگی است؟: اگر ویدیوی شما برای کودکان و خانواده است، این کادر را علامت بزنید، در غیر این صورت غیرفعال خواهد شد.
- دسته ویدیو: این قسمت نیز بر اساس دسته بندی محتوایی که مشخص کرده اید پر می شود و اگر ویدیو مربوط به همان مقاله باشد، دسته بندی وارد شده با دسته بندی ویدیو یکسان است.
- برچسب های ویدیو: همانطور که در قسمت برچسب ها توضیح دادیم، در این قسمت تگ ها و کلیدواژه های مرتبط را می نویسید و با کاما انگلیسی از هم جدا می کنید.
- رتبه بندی: این یک سیستم رتبه بندی ستاره است اما با این تفاوت که این سیستم فقط برای نمایش در نقشه سایت است و هیچ تاثیری در نتایج جستجوی گوگل ندارد. می توانید این قسمت را خالی بگذارید.
- در نهایت پس از پر کردن تمام فیلدها، دکمه را فشار دهیدبرای این پست ذخیره کنیدبرای ذخیره تنظیمات ساختار ویدیوی خود برای این پست کلیک کنید.
ممکن است برای شما مفید باشد: آموزش سئو برای صفحات دسته بندی
آیا فرقی نمی کند که فیلم را کجا آپلود کنیم؟
شاید اگر این سوال چند سال پیش پرسیده می شد، پاسخ من مثبت بود و می گفتم آن را در سایت خود آپلود کنید، اما امروزه گوگل به راحتی سیگنال های ورودی و خروجی سایت را بررسی می کند و محبوبیت این برند را درک می کند. حتما دیده اید که مردم ترافیک اجتماعی زیادی به سایت خود می گیرند و همچنین رتبه کلمات کلیدی آنها را بهبود می بخشد. فرقی نمی کند ویدیوی خود را در یوتیوب یا آپارات آپلود کنید، فقط یک لینک، مسیر یا کلید آن را در سایت خود قرار دهید یا این ویدیو را در سایت خود قرار دهید.
نکات کلیدی برای نمایه سازی ویدیو
پس از همه این موارد، نکاتی را به شما خواهیم گفت تا به ایندکس شدن ویدیوهای شما کمک کند. همه این موارد آزمایشی است و در سایت های مختلف بررسی شده است.
- ویدیو را در بالای صفحه قرار دهید تا کل فریم ویدیو در زمان بارگذاری اولیه برای کاربر قابل مشاهده باشد و خارج از کادر نباشد.
- روی گیره ها یک پوشش قرار دهید.
- اگر دانش کدنویسی دارید، ویدیوها را بیشتر از سایر عناصر موجود در صفحه فهرست کنید.
- ویدیو را با محتوای کاملاً مناسب پر کنید.
- حداقل 50 ویدیو مرتبط با حوزه کاری خود در سایت داشته باشید.
ما در مجموعه Master Seo تمام تلاش خود را می کنیم تا به شما در توسعه سایت های وردپرس کمک کنیم. در صورت نیاز به کمک و راهنمایی می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در صفحه با ما در تماس باشید.
5 از 5 – (1 امتیاز)