
جامعه اسلامی بیانیه ای در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی صادر کرد.
بیانیه به شرح زیر است:
متعالی
دستاوردهای اقتصادی انقلاب اسلامی
سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد. دهه فاجر ، در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، فرصتی برای مقابله با دستاوردها و چالش هایی است که این انقلاب شکوه با آن روبرو است:
متأسفانه ، بگذارید بگویم ؛ آهنگران رسانه ای دشمن و ضعف عظیم رسانه های داخلی آنچه را که در زمینه توسعه اقتصادی ، انقلاب و سیستم محافظت نمی شود ، ایجاد کرده اند. در عین حال ، آمار نشان می دهد که سود اقتصادی در زمینه زیرساخت ها ، کشاورزی ، صنعت ، خدمات ، تجارت و شاخص های کلان نه تنها با پیروزی قبل از انقلاب مقایسه می شود ، بلکه در مقایسه با سایر کشورهای صنعتی توسعه یافته ، در شرق میانه نیز مقایسه می شود. کشورهای شرقی.
اگر اروپا و ایالات متحده با هزینه سرقت استعدادهای انسانی و منابع طبیعی و ذخایر زیرزمینی سایر کشورها به توسعه اقتصادی و رونق نسبی در برخی از سطوح تاریخی دست یافته اند ، اما ایران اسلامی تحریم های جنگی کاملی را تحمیل کرده است.
به گفته بانک جهانی ایران ، هجدهمین وضعیت اقتصادی و رتبه جهان جهان و قدرت اقتصادی جهان است و طبق گفته همان بانک ، قدرت خرید ایرانی مردم در اقتصاد جهانی هجدهم است. صادرات ایران ایران از 5 میلیون دلار در سال به 2 میلیارد دلار افزایش یافته است که 2 برابر بیشتر است و به توانایی صادرات خدمات صنعتی ، کشاورزی و فنی و مهندسی رسیده است. امروز با توجه به سیاست های اصلی اصلی ، بیش از 5 میلیون نفر ، بیش از نیمی از جمعیت کشور ، دارای 5 شرکت بزرگ است.
در زمینه فعالیت های زیرساختی ، بیش از 2000 کیلومتر جاده های آسفالت ، بزرگراه های 2000 کیلومتری ، 2 کیلومتری بزرگراه و 2 کیلومتر خطوط ریلی امروزه ایجاد شده است که قابل مقایسه با پیشرفته ترین کشورهای جهان است.
امروزه بیش از 2 درصد از روستای کشور دارای شبکه بهداشتی هستند که قبل از انقلاب 2 ٪ بود ، 2 ٪ از شهرها و 2 درصد از روستاها از یک شبکه گازی برخوردار هستند که اساساً با دنیای پیش از انقلاب قابل مقایسه است.
ظرفیت پالایشگاه های گاز در کشور از 1 میلیون متر مکعب به بیش از یک میلیارد متر مکعب در روز افزایش یافته است و ظرفیت پتروشیمی از 2 میلیون تن به بیش از 2 میلیون تن افزایش یافته است.
تولید برق در این کشور از 2 مگاوات به 6000 مگاوات افزایش یافته است ، در حالی که جمعیت کشور سه برابر شده است. این میزان تولید با کشورهای توسعه یافته قابل مقایسه است.
امروز ، شرکت های مبتنی بر دانش از نظر کمیت و کیفیت جایگاه ویژه ای دارند. در زمینه فناوری نانو تنها ، بیش از 2 محصول فناوری نانو تولید و صادر می شوند.
در بخش کشاورزی ، حجم تولید از 5 میلیون تن در سال به 5 میلیون تن افزایش می یابد ، میزان گندم تأمین شده توسط ایالات متحده قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایالات متحده ، از 2 میلیون تن به 5 میلیون تن ، و ایران در این محصول استراتژیک در این محصول استراتژیک. یعنی به معنای محبوب ، نیازی به خرید مرغ از فرانسه و سیب و پرتقال از اسرائیل نیست.
تولید فولاد از 6000 تن در سال به 5 میلیون تن افزایش یافته است و ما اولین کشورهای جهان هستیم.
5 ٪ از داروهای لازم در کشور در داخل کشور تولید می شوند و در مونتاژ در صنعت خودرو از 2 ٪ به 2 ٪ افزایش یافته است.
در صنعت دفاعی ، سلاح ها از 5 ٪ تولید داخلی به بیش از 5 ٪ و سلاح های پیشرفته افزایش یافته است که 5 میلیارد دلار در سال اسلحه صادر می کند.
اگر ما قبل از پیروزی انقلاب در ساخت قایق های کوچک و کشتی های کوچک مشکل داشتیم ، امروز یک اقیانوس و هزاران کشتی می ساختیم که نمونه ای از آن امروز در آبهای باز منتشر می شود.
تعداد بنگاه های تولید شده از 1 به 5 واحد افزایش یافته است و هیچ تجربه ای در فناوری و تولید ندارد و دست ما طولانی است.
ما در تولید محصولات معدن بسیار عالی هستیم و در منسوجات ، لوازم خانگی ، برق و الکترونیک و ماشین ها پیشرفت های چشمگیری داشته ایم.
البته ، در شتاب توسعه اقتصادی ، ما با چالش هایی روبرو هستیم که باید از تلاش مقامات و تغییر رویکردها بر آن غلبه کنیم: اقتصاد ، هزینه های مدیریت شرکت های دارای مالکیت دولتی ، حجم زیادی از دولت و هزینه های سنگین سنگین برای حاکمیت چنین دولت ، ناکارآمدی و ناکارآمدی. کشور و تقسیم تعهدات سه (دولت) ، نهادهای مدنی و نهادهای مدنی.
تا به امروز ، در زمینه سلاح های پیشرفته ، ما در توسعه اقتصاد ملی نیز متمایز هستیم که نیاز به تقسیم وظایف در دولت کشور دارد. دولت وظیفه تدوین سیاست ها ، راهنمایی ها و نظارت ها را بر عهده دارد و مردم مسئولیت تولید ثروت و همچنین نهادهای مدنی و مذهبی بین دولت و مردم را در تصمیم گیری و تصمیم گیری ، از جمله عدالت ، قانون ، شفافیت ، پاسخگویی ، فساد مسئولیت پذیری ، مشاهده.
محمد سرزمین آرداانی
1 فوریه