خبرگزاری مهرگروه استان ها – بهناز مقدس: تابستان سال 92 بود که خبر آتش سوزی دبستان شهید شیرویه سرخرود بر سر زبان ها افتاد و پس از گذشت 11 سال هنوز در اولویت مسئولان نیست.
فاجعه ای پر از چالش به نام بی احتیاطی، دغدغه کلاس و مدرسه سال ها برای والدین سهرودی رخ داد و هر بار آمادگی آن را نداشتند. دو نوبت صبح و عصر برای دختران و پسران سرخرودی دبستان بسیار سخت و همراه با باران و سیلراه رفتن به مدرسه و کلاس ها همراه با بوی تند نم، اوضاع را پیچیده می کند.
از بی توجهی مسئولان به موضوع مهم مدرسه سازی خسته شده ایم
مادر یکی از دانش آموزان دبستان سررود بی توجهی مسئولان استانی به موضوع ساخت مدرسه را بی توجهی به آینده سازان کشور دانست و گفت: چطور ممکن است مدرسه نباشد. ساخته شده و پس از 11 سال آماده استفاده دانش آموزان از این شهر می باشد.
سنت در گفتگو با خبرنگار مهربیان کرد: مدرسه شهید شیروه و بنت الهادی در دو شیفت صبح و عصر فعالیت می کند که برای دانش آموزان به ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی بسیار سخت است.
و افزود: چگونه می توان با بی توجهی به چنین موضوع مهمی حقوق دانش آموزان را پایمال کرد، وقتی یک ساعت باران می بارد، مسیر پر آب است و نمی توان رفت و آمد کرد، کلاس ها بوی نم می دهد و دانش آموزان پایه های پایین تر. به طور مداوم با چالش سرماخوردگی مقابله کنید.
مادر این دانش آموز سررودی تاکید کرد: با شرایط نامناسب مدرسه، تدریس برای معلم سخت است، کلاس ها از نور مناسبی برخوردار نیستند و بارها در این خصوص به مدیریت مراجعه کرده ایم.
مقدیس خاطرنشان کرد: این مدرسه سال هاست که در آتش سوخته و چند سالی است که در اختیار خیریه ای برای ساخت قرار گرفته است، اما هنوز شاهد افتتاحیه در آغاز سال تحصیلی جدید نبوده ایم.
این مدرسه سالهاست که در آتش سوخته و چندین سال است که برای ساخت در اختیار خیریه گذاشته شده است، اما هنوز شاهد افتتاحیه در آغاز سال تحصیلی جدید نیستیم.
وی بیان کرد: ساختمان فعلی مدرسه بسیار قدیمی و فرسوده است، آیا نباید فضای مناسب و کلاس درس برای دانش آموزان داشته باشیم، بنابراین باید گفت که این همه درخواست والدین برای تحصیل و درخواست آمادگی مدرسه بی فایده است و منجر به نتیجه نمی شود. به یک نتیجه
مادر دانش آموز سوکرود در پایان یادآور شد: اگر صدای ما به گوش نرسد، مطمئناً در سال تحصیلی آینده با مشکلات بیشتری از جمله ریزش ساختمان قدیمی بر اثر بارندگی مواجه خواهیم شد.
فرصت یک ماهه برای ساخت مدرسه
مدیر آموزش و پرورش محمود آباد از فرصت یک ماهه برای کارکنان اداره نوسازی، توسعه و تجهیز اداره کل آموزش و پرورش مازندران که حدود 5 سال است آماده سازی مدرسه را آغاز کرده اند، به خیری خبر داد و گفت. کار باید با پیشرفت سریع تری انجام شود، زیرا شرایط حضور در مدرسه فعلی برای دانش آموزان بسیار سخت است، ارتباط با استان برقرار است و پس از صحبت های نهایی، کالای مورد نظر یک ماه فرصت داده شد تا مدرسه تکمیل شود. و در صورت عدم انجام قرارداد فسخ می شود و بخش تعمیر بقیه مراحل را ادامه خواهد داد. داد
علی علیزاده در حاشیه افتتاح مدرسه روستای هایکلا از توابع شهرستان سررود در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۴۳ مدرسه در شهرستان محمودآباد داریم که ۶۰ مدرسه بالای ۵۰ سال قدمت دارند، اظهار داشت: در حال حاضر 143 مدرسه در شهرستان محمودآباد وجود دارد. قریب به 12 سال است که هیچ مدرسه ای در این شهرک ساخته نشده است که خوشبختانه با حمایت مسئولین استانی و شهرستانی امروز شاهد افتتاح یک مدرسه هستیم.
وی تصریح کرد: مدرسه شهید شیرویه سررود حدود 5 سال است که تعطیل شده است کار کردن امیدواریم با ورود مسئولین مربوطه شرایط مدرسه هر چه زودتر مشخص شود.
مدیر آموزش و پرورش محمود آباد افزود: دانش آموزان مقطع ابتدایی ما در دو شیفت صبح و عصر در مدرسه درس می خوانند و در نوبت عصر چالش های زیادی داریم و مدرسه فعلی برای تدریس بسیار فرسوده و قدیمی است.
ساخت دبستان در 12 سال به ارزش 8 میلیارد
علیزاده همچنین از مردم روستای حاجی کلا، دهیاری و شورا برای ساخت مدرسه تشکر کرد و گفت: برای افتتاح مدرسه 8 میلیارد تومان هزینه کردیم که قابل تقدیر و گامی در راستای آموزش و پرورش با درایت است.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل نوسازی مدارس استان نیز اقدامات ارزنده ای برای تجهیز مدرسه انجام داده است تا این مکان شایسته دانش آموزان و آینده سازان ما باشد.
مدیر آموزش و پرورش محمود آباد با بیان اینکه 4 مدرسه در این شهرستان به صورت دو نوبتی مشغول به کار هستند، افزود: 14 هزار و 600 دانش آموز داریم که مانند سال گذشته که 22 نفر از فرزندانمان در محمود آباد 22 نفر از فرزندانمان در محمود آباد بودند، تمام تلاش خود را برای ارتقای وضعیت خود انجام خواهند داد. رشته های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری پذیرفته شد.
استان مازندران 538 هزار دانش زبان آموز آنها در چهار هزار مکتب تحصیل می کنند و طبق آمار حدود 30 درصد از این مدارس نیازمند تعمیر و بازسازی هستند.