پریمیر چیست و چه ویژگی هایی دارد؟


همه ما انواع مختلف فیلم، تلویزیون و ویدئوهای رسانه های اجتماعی را به صورت روزانه یا حداقل یک بار در روز تماشا می کنیم. برخی از آنها به قدری خوب و حرفه ای ساخته شده اند که باعث شگفتی بخش زیادی از بینندگان می شود.

همه ما انواع مختلف فیلم، تلویزیون و ویدئوهای رسانه های اجتماعی را به صورت روزانه یا حداقل یک بار در روز تماشا می کنیم. برخی از آنها آنقدر خوب و حرفه ای تدوین شده اند که باعث تعجب بینندگان زیادی شده است. البته داستان به مهارت و هنر ویراستاران ختم نمی شود. بلکه یک نرم افزار ویرایش بسیار حرفه ای مانند Primer به ویرایشگرها کمک زیادی می کند. احتمالاً به «پریمیر چیست؟» فکر می‌کنید؟ و چگونه با آن کار کنیم؟

بد نیست بدانید نرم افزار Adobe Premiere یک اپلیکیشن بسیار کاربردی و دقیق برای ویرایش هر فیلمی است. در واقع در فیلم های مختلف بازیگران در طول روز چندین سکانس مختلف را ضبط می کنند. سپس تدوینگران با استفاده از نرم افزار Primer این سکانس ها و تک فیلم ها را به صورت کاملا هنرمندانه به هم متصل کرده و نتیجه قابل قبولی می گیرند.

اگر علاقه مند به ویرایش یا کار با نرم افزار معروف Primer هستید تا پایان این مقاله را دنبال کنید رشدانا با ما همراه باشید. در این مقاله در مورد کاربردها، ویژگی ها، پیش نیازها و نحوه ترکیب Primer با نرم افزار Photoshop و After Effects صحبت خواهیم کرد.

نرم افزار پریمیر چیست؟

اگر به تماشای فیلم و تلویزیون و همچنین کلیپ های ویدیویی علاقه دارید. شما به خوبی می دانید که اثر نهایی که برای بینندگان قابل مشاهده است، حاصل مونتاژ قسمت های مختلف فیلم است. قطعاتی مانند موسیقی، زیرنویس، صداگذاری، پیام های تبلیغاتی، لوگوی شرکت تولید فیلم و چندین عنصر دیگر که همگی توسط نرم افزار Primer ساخته شده اند.

Adobe Premiere Pro یک نرم افزار ویرایش ویدیو است که توسط متخصصان Adobe توسعه یافته است. Primer اولین بار در سال 1991 منتشر شد. به عنوان بخشی از برنامه Adobe Creative Cloud. نسخه اولیه آن برای سیستم عامل مک مناسب بود. سپس با تغییرات جدید در سال 2003 وارد بازار شد. تاکنون چندین نسخه به روز شده از این برنامه توسط شرکت Adobe ارائه شده است و تمام تمرکز این نرم افزار بر روی ویرایش ویدئو است.

به عبارت دیگر Primer Pro نسخه به روز شده Adobe Primer است که پس از تایید صنعت فیلم در سال 2003 منتشر شد. بسیاری از ویدیوهای با کیفیت و حرفه ای که امروزه مشاهده می کنید توسط این اپلیکیشن و با پیشرفته ترین قابلیت های ویرایش ویرایش شده اند.

بهتر است بدانید که دو برنامه افتر افکت و فتوشاپ در اکثر موارد همراهان ثابت برنامه Primer هستند. به عبارت دیگر برنامه های After Effects، Photoshop، Illustrator و دیگر برنامه های این چنینی از این برنامه Primer ساخته شده اند. امروزه شاهد ویرایش بسیاری از فیلم های هنری و ماندگار مانند فیلم های هالیوودی با استفاده از این ابزار هستیم.

حتما بخوانید: ایلوستریتور چیست؟ 8 برنامه ضروری ایلاستریتور

پریمیر چیست؟

ویژگی های نرم افزار پریمیر

ویژگی های پرایمر را نمی توان در چند مورد محدود خلاصه کرد. اما در زیر برخی از ویژگی های شناخته شده و بسیار متفاوت Primer را برای آشنایی بیشتر شما با این نرم افزار شرح خواهیم داد. این ویژگی ها عبارتند از:

  • پشتیبانی از فرمت های مختلف فایل های صوتی و تصویری در سیستم عامل های ویندوز و مک
  • امکان ویرایش ویدئو با وضوح بسیار بالا و استفاده از رنگ های 32 بیتی RGB و YUV
  • پشتیبانی از ترکیبی از صدای فراگیر پنج و یک کانال (5.1 به معنی استفاده از 5 کانال با پهنای باند کامل و یک کانال جلوه های فرکانس پایین)
  • از برنامه صوتی VST و ویرایش حرفه ای صدا پشتیبانی می کند
  • امکان تماشای فیلم های سه بعدی روی دو نمایشگر با استفاده از پلاگین Sinform
  • جداسازی تنظیمات ویدئو برای چشم راست و چپ به صورت جداگانه
  • جلوه های ویژه صوتی و تصویری را با یکدیگر ترکیب و ادغام کنید
  • امکان ویرایش فیلم ها و تصاویر سه بعدی بسیار دقیق
  • آثار و موارد دلخواه را به ویدیو اضافه کنید
  • امکان دریافت صدا، ویدئو و حتی گرافیک در فرمت های مختلف
حتما بخوانید: طراحی گرافیک چیست؟ مهارت های طراح گرافیک

مهمترین اپلیکیشن های پریمیر کدامند؟

مانند عملکردهای مختلف این برنامه، کاربردهای پرایمر نیز بسیار گسترده است. از مهمترین کاربردهای این برنامه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سازگار با برنامه های گرافیکی پرکاربرد مانند Photoshop و After Effects
  • سازگار با برنامه های ویرایش صدا
  • تسریع در ویرایش ویدیو
  • ایجاد ایده های صوتی و تصویری
  • امکان حذف قسمت های اضافی فیلم
  • طراحی گرافیک
  • سازگاری با انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری
  • ویدئوهای سه بعدی و اچ دی را ویرایش کنید
  • مونتاژ ویدئویی
  • متن زیرنویس را اضافه کنید یا آن را حذف کنید
  • تبلیغات، آرم ها و طرح های گرافیکی سفارشی را اضافه کنید
  • رابط کاربری قوی و حرفه ای دارد
  • ویرایش جداگانه و همچنین ترکیب هر فایل صوتی و تصویری
  • تصاویر متحرک
  • طراحی تیزر تبلیغاتی و فیلم اینستاگرام

برنامه های برتر

پیش نیازهای نرم افزار پریمیر چیست؟

حال که متوجه شدید پرایمر چیست و چه کاربردهایی دارد، بهتر است سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز برای اجرای این برنامه را ذکر کنید. در این راستا ادوبی تمام تلاش خود را کرده است تا این برنامه با حداقل ترین امکانات کاربران سازگار باشد. بنابراین آخرین نسخه Primer به راحتی با سیستم عامل های Windows و MacOS کار می کند.

در زیر به پیش نیازهای سخت افزاری برای اجرای پرایمر می پردازیم. با این حال، توجه داشته باشید که همه سخت افزارهای زیر برای کار با پرایمر لزوماً مورد نیاز نیستند. زیرا قطعا بین سیستم عامل مک و ویندوز تفاوت هایی وجود دارد و از طرفی سیستم های ضعیف تر نیز قابلیت اجرای پرایمر را دارند. اما با سرعت پردازش بسیار کمتر!

یک سیستم مناسب برای اجرای برنامه Primer دارای ویژگی های زیر است:

  1. پردازنده یا CPU → Intel Core i5 9400f
  2. حافظه یا رم ← 16 گیگابایت DDR4 Bus 2400
  3. مادربرد → ASUS H310M-K
  4. هارد دیسک یا SSD → 128 گیگابایت SSD
  5. سخت یا ذخیره سازی → 1 ترابایت WD
  6. کارت گرافیک یا VGA → ASUS GTX 1050Ti 4G Total 8GB
  7. منبع تغذیه → Power Green Eco 450w
  8. قاب کیس یا CASE → آریا سبز
پیشنهاد ویژه: دوره اولیه صفر درصد

چگونه پرایمر را با نرم افزار فتوشاپ ترکیب کنیم؟

آیا می دانید که به راحتی می توانید فایل های فتوشاپ خود را از طریق برنامه Primer اجرا کرده و تغییرات مورد نظر خود را بر روی آنها اعمال کنید؟ یکی از بهترین و موثرترین ویژگی های Primer سازگاری آن با سایر نرم افزارهای تولید شده توسط Adobe است.

به طور کلی فایل های PSD فتوشاپ را می توان در Primer باز کرد. از طرفی امکان مشاهده لایه های هر تصویر در Primer نیز وجود دارد. بنابراین می توانید به راحتی تغییرات و طرح های مورد علاقه خود را اعمال کنید.

چگونه Premiere را با نرم افزار After Effects ترکیب کنیم؟

اگر قصد دارید علاوه بر پرایمر از نرم افزارهایی مانند افتر افکت استفاده کنید. دریغ نکنید و اصلا نگران نباشید. برای برقراری ارتباط بین این دو برنامه باید از گزینه انتقال فایل یا انتقال فایل ها از طریق منوهای نرم افزار استفاده کنید.

در واقع امکان کپی فیلم ها بین Primer و After Effects وجود دارد و می توانید بدون هیچ مشکلی فایل ها را به برنامه دیگری منتقل یا وارد کنید.

و اما در مورد خلاصه

این مقاله از رشدانا ما خود را وقف معرفی نرم افزارهای بسیار محبوب و قدرتمند در میان تدوینگران فیلم کرده ایم. نام این برنامه Primer است و یکی از ساخته های منحصر به فرد Adobe است. همانطور که گفته شد، ویرایشگران حرفه ای بدون استثنا از پرایمر برای تکمیل پروژه های خود استفاده می کنند. البته یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه این برنامه سازگاری آن با سایر برنامه های تولید شده توسط ادوبی مانند Photoshop و After Effects است.

در حالی که ویژگی‌ها و کاربردهای Primer را فهرست کرده‌ایم، مشخصات سیستمی که برای اجرای Primer نیاز دارید را نیز ذکر کرده‌ایم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد.

اگر می خواهید کیفیت این مقاله را ارتقا دهید، لطفا نظرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.

پیشنهاد ویژه: آموزش فتوشاپ صفر درصد