تا کی باید سرمایه خود را در بورس نگه داریم؟ – درخشان


نگاهی به پیشینه تاریخی این بیانیه نشان می دهد که پیش از شروع جنگ در لبنان، بازار سهام در مسیر صعودی و منطقی حرکت می کرد، اما به محض اعلام جنگ اسرائیل، شاخص کل به این خبر واکنش قدرتمندی نشان داد. شمعدان رو به پایین شاخص کل بورس ایران در جنگ 33 روزه دو کشور 5 درصد اصلاح شد اما بلافاصله پس از پایان آن شاهد افزایش شدید بازار بودیم. در زمان شروع جنگ بین روسیه و اوکراین، شاخص کل در عرض دو روز تقریباً یک درصد اصلاح شد. در همین حال، کما پس از فروکش کردن هیجان به راه سبز خود ادامه داد.

یکی دیگر از تأثیرگذارترین رویدادهای اخیر در منطقه که تأثیرات گسترده‌ای داشت، شهادت سردار سلیمانی بود. این اتفاق در حالی رخ داد که بازار سهام یک روند صعودی قوی را آغاز کرده بود و به محض پخش شهادت وی، تنها در عرض چهار روز، شاخص کل بیش از 6 درصد اصلاح شد. البته پس از فروکش هیجان ناشی از این رویداد، شاخص کل مجددا به روند صعودی خود ادامه داد.
با این پیش زمینه، آیا بازار سرمایه مکان مناسبی برای ذخیره سرمایه مردم در زمان تنش های بین المللی است؟

با افزایش شاخص بازار و افزایش ارزش معاملات خرد سهام، آیا می توان به قدرت خریدهای انجام شده در بازار اعتماد کرد؟ آیا شناسایی ضرر جایگزین سود می شود یا خیر؟ پاسخ این سوالات را میلاد یزدان پور، کارشناس بازار سرمایه می دهد.

ارزش معامله را تا 10 سجاف در عرض سه هفته افزایش دهید

میلاد یزدان پور، تحلیلگر بازار مالی در گفت و گو با خبرنگار قدس اظهار داشت: بازار سرمایه زمانی رشد می کند که ارزش معاملات ما روزانه بالای 10 هزار میلیارد تومان باشد که سه هفته است در بازار اتفاق افتاده و اکنون شاخص کل سهام در آستانه زیر شیروانی است. سابقه آن حدود 2 میلیون و 548 هزار دستگاه است. در این راستا و همانطور که معمولا می بینیم عرضه بازار سرمایه به مرزهای تاریخی نزدیک می شود، سهامداران فروختند و سود ذخیره کردند: در این شرایط به قول آقای همتی وزیر اقتصاد در خصوص. حمایت در بورس، بازار سهام که نزدیک به محدوده تاریخی خود بود و عرضه آن افزایش یافته بود، باز هم حالت دفاعی صعودی به خود گرفت و انتظار می رود هفته آینده این محدوده را رد کنیم.

حفظ ارزش دارایی با تقسیم سرمایه به سه بازار

این کارشناس بازار سرمایه می افزاید: با توجه به اتفاقات سوریه و افزایش قیمت دلار و طلا، بحث مدیریت سرمایه در بازارهای مالی موازی اهمیت فوق العاده ای دارد به این معنا که هر سهامداری باید بخشی از سرمایه خود را به سمت پایین هدایت کند. – سرمایه گذاری های پرریسک و بخشی برای تخصیص سرمایه گذاری با ریسک متوسط ​​و مقدار معینی برای سرمایه گذاری با ریسک بالا.

یزدانپور یادآور می شود: بازار مسکن جزو بازارهای کم ریسک است، دلار و طلا بازارهای با ریسک متوسط ​​و بازارهای مالی از جمله ارز دیجیتال و بورس سرمایه گذاری های پرریسک هستند. این تحلیلگر بازارهای مالی با اشاره به تاثیر تنش های بین المللی در کشورهای همسایه بر افزایش قیمت طلا، دلار و بورس می گوید: افزایش قیمت دلار این سیگنال را به سرمایه گذاران بورس می دهد که آنها باید بخش بزرگی از سبد سهام خود را در گروه های صادرات محور مانند فلزات اساسی، پتروشیمی ها و مواد شیمیایی وارد کنند تا بخشی از سرمایه آنها رشد دلاری داشته باشد و ارزش خود را حفظ کند.

تا کی باید سرمایه را در بورس نگه داریم؟

این تحلیلگر بازارهای مالی تاکید می کند: با توجه به دغدغه این روزهای مردم به عنوان سرمایه گذار خرد در بازار سرمایه، فارغ از بحث های فنی، مقاومت و حمایت و گذشته بازار که فکر می کنم کم اهمیت ترین سوال در حال حاضر، مهم است. سوال ارزش معاملات روزانه بازار است که باید به آن توجه شود.

یزدان پور تاکید می کند: اگر بخواهم به مخاطبان این فرمول رسانه ای بگویم که تا چه زمانی می توانند در بورس بمانند و انتظار داشته باشند این رشد اتفاق بیفتد، تا زمانی است که ارزش معاملات ما در بورس به بالای 10 هزار میلیارد تومان برسد. ، این یک اتفاق مثبت است و اگر دیدید طی چهار تا پنج روز ارزش معاملات به زیر 10 سجاف رسیده است، باید منتظر اصلاح عمیق در بازار باشید. این کارشناس بازار سرمایه بیان می کند: در غیر این صورت اصلاح کوتاه مدت و موقتی خواهد بود و ممکن است بازار دوباره با رشد مواجه شود. زیرا بورس ما از سایر بازارهای مالی موازی که معاملات با دلار 40 تا 50 هزار تومانی انجام می شود، عقب است.
وی یادآور می شود: سرمایه گذاران باید در بحث مدیریت سرمایه و فرمول ماندن در بورس به این نکات توجه کنند، می توانند بیشترین نتیجه را از موج آخر بگیرند.

لازم به ذکر است در مقطع کنونی تمایل مردم به حفظ دارایی های خود در برابر امواج تورمی باعث افزایش تقاضا برای کالاهای غیر از سهام از جمله کالاهای سرمایه ای مانند سکه و طلا شده است. این می تواند منجر به سود در روزهای بعد شود که بازار سهام در حال رونق است.

ناگفته نماند در روزهای اخیر با حذف ارز نیما، بازار سرمایه نیز به شدت از این موضوع ضربه خورده است و به گفته کارشناسان باید شاهد رشد انفجاری شاخص بورس باشیم که بخشی از رشد در بورس به دلیل حذف ارز نیما از بازار سرمایه، اما بهای این همه مردم رشد را به صورت تورم در روزهای آینده پرداخت خواهند کرد!