جزئیات وام های مشکوک در بانک مسکن/ لیست بازده های بالاتر + سند – Tabnak


جزئیات وام های مشکوک در بانک مسکن/ لیست بازده بازده بیشتر است!

بانک مسکن به عنوان یک موسسه تخصصی در تأمین اعتبار بخش مسکن در حال حاضر در مرکز آمار جدید بانک مرکزی است. آمار نشان می دهد که حجم زیادی از وام بانک پرداخت شده است و به لیست بدهی های مشکوک پیوسته است.

گزارش خدمات اقتصادی Tabnak ، به تازگی ، بانک مرکزی آمارهای جدیدی را در مورد تسهیلات بانکی بزرگ و آمار بدهکاران راه اندازی کرده است ، تصویری منعکس کننده دقیق از ارائه برخی از بانک ها ، از جمله بانک مسکن ارائه می دهد. این گزارش نشان می دهد که با پایان پاییز امسال ، بانک مسکن به شکل 2 وام ، بیش از 2.5 میلیارد تومانی از تسهیلات خالص پرداخت کرده است اما نکته نگران کننده سرنوشت این امکانات است. به خاطر این مدرک ، بیشتر از 1800 میلیارد دلار بدهی بدین دگرگون شده استحرف

این بدان معنی است که وام هایی که بیش از شش ماه گذشتند و بازگشت آنها به سیستم بانکی به طور جدی مبهم است.

وام های بانکی میلیارد میلیارد برای چه کسی؟

بررسی دقیق تر این آمار لحظه ای قابل توجه است. از جمله ۱۳۹۱ وام های بانکی وام به نمایندگی از نام شخص جامبید ضبط شده است این یعنی ، بیش از 2 ٪ از تعداد وام های موجود در بانک مسکن فقط به یک نفر توزیع می شود. اگرچه مبلغ پرداخت به این شخص بسیار قابل توجه نیست ، اما این حجم وام یک شخص بدون روشن شدن معیارهای توزیع منابع مشکوک است.

همچنین ، وضعیت را ببینید یک گروه مالی از بانک مسکن (به عنوان یک شخص علاقه مند) این مجموعه را نشان می دهد ۱۲ وام برای بانکهای مذهبی به دست آمده اما 5 ٪ از کل دریافت شده تا پایان ماه دسامبر پرداخت نکرد. این میزان بدهی در حال حاضر با بدهی ناکارآمد بانک مسکن مطابقت دارد و باعث نگرانی نحوه تخصیص منابع در بانک شده است.

وام های ثبت نشده ، بدون بازگشت!

یک لحظه دیگر در گزارش بانک مرکزی این است پرداخت 2 وام با نرخ صفر از بانک مسکن است. آن امکاناتی که به طور کلی 2 میلیارد دلار بدهی مشکوک در پروتکل بانک مسکن ، وی این سؤال را مطرح می کند که چرا وام های بهره صفر درصد پرداخت شده است و چرا هیچ بازدهی برای آنها وجود ندارد. با این حال ، بسیاری از نامزدهای وام خرد برای بدست آوردن یک تسهیلات کوچک ماه ها به صورت آنلاین بوده اند.

ابهامات بزرگ ، پاسخ های ناشناخته

در حالی که بانک مسکن به عنوان یک بانک تخصصی وظیفه تأمین مالی مسکن برای عموم مردم را بر عهده دارد ، انتشار چنین آماری این سؤال را ایجاد می کند که چرا تعداد زیادی از بانک تعداد محدودی از افراد و موسسات را دارند. و چرا بازپرداخت این وام ها دشوار است؟

آیا نظارت بانکی به درستی در مورد این تسهیلات اعمال می شود؟ و مهمتر از همه ، راه بازگشت این مبالغ بزرگ در سیستم بانکی چه خواهد بود؟