حجت الاسلام تشیدری: مدرسه; سفارت محور مقاومت است – خبرگزاری مهر از ایران و جهان


گزارش کردن خبرنگار مهربیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب در سال 1396 صادر شد. اگرچه مخاطب این سخنرانی عموم مردم بود اما رهبر انقلاب از جوانان و جوانان به عنوان حاملان طلایی گام دوم انقلاب یاد کردند.

آموزش و راهنمایی کافی نوجوانان همراه با فرصت دادن به آنها برای تلاش و خطا از مواردی بود که در این بیانیه مطرح شد.

حجت الاسلام حامد تصدیری رئیس بنیاد ملی جوانان در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که جایگاه جوانان در انقلاب اسلامی چیست و نقش جوانان در این جامعه اسلامی به ویژه در گام دوم انقلاب؛ وی گفت: امام خمینی در سال 42 در پاسخ به این سوال که چگونه می خواهید انقلاب کنید، فرمودند سربازان من در گهواره هستند. وقتی به سال 57 می رسیم، همان سربازان امام خمینی (ره) که در سال 42 در گهواره بودند. در سال 57، نوجوانانی بودند که انقلاب را رقم زدند.

پیشگامان و عوامل جوان نهضت انقلاب اسلامی

حجت الاسلام تصدیری افزود: بعد از انقلاب اسلامی که همه کشورهای استعماری و غربی در جنگ تحمیلی با صدام علیه ایران همکاری کردند، دیدیم که باز هم این نوجوانان به میدان آمدند؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی در این کشور، همه کشورهای غربی و استعماری با صدام همراه شدند. ما 36 هزار شهید نوجوان داریم یعنی برای 8 سال پاسداشت مقدس تقریبا هر روز 12-13 نوجوان فوت کرده اند.

بسیاری از جهاد تولیدی، جهاد صنعتی، جهاد آموزشی یا حتی جهادی که امروز در جبهه مقاومت شاهد آن هستیم. نوجوانان این کار را انجام می دهند

وی با اشاره به پویایی و نشاط دوران نوجوانی گفت: نوجوانی که آن گونه که هویت خود را می بیند و درک می کند سرشار از پویایی و تحرک است; او متوجه می شود که باید جهاد و مبارزه خود را در مسیر پیشرفت قرار دهد. همه ما دوست داریم رشد و دستاوردهای بالای کشور داشته باشیم و باید بدانیم که رشد علمی که همان جهاد علمی است با نوجوانان و جوانان صورت می گیرد. بسیاری از جهاد تولیدی، جهاد صنعتی، جهاد آموزشی یا حتی جهادی که امروز در جبهه مقاومت شاهد آن هستیم. توسط نوجوانان و جوانان شکل می گیرد. نوجوانانی که تعیین کننده پیشرفت آینده انقلاب اسلامی هستند.

رئیس بنیاد ملی جوانان یکی از مهمترین محورهای جهاد است تبیین جهاد وی دانست و گفت: نوجوانان با کمک جهاد تبیینی می توانند روحیه امید و پویایی را به جامعه تزریق کنند.

وی با طرح این سوال که نقش نوجوانان در محور مقاومت چیست، گفت: حفظ روحیه مقاومت و شجاعت، نقش و وظیفه نوجوانان است. نوجوانان باید خودباوری را تقویت کنند و عقب نشینی و ترس را در درون خود از بین ببرند. روحیه شجاعت و شجاعت در نوجوانان وجود دارد و باید این روحیه را در خود تقویت کنند. دانش آموزان می توانند با برنامه ها و اردوهای مختلف این ظلم ستیزی و عمل گرایی را تقویت کنند. در چنین شرایطی وقتی این نوجوانان وارد جامعه می شوند، ظلم را در رفتار و روابط اجتماعی خود نمی پذیرند و به راحتی از اصول خود عدول نمی کنند.

مدرسه; سفارت محور مقاومت است

حجت الاسلام تسفیری افزود: نوجوان علاوه بر حفظ روحیه شجاعت و استبداد ستیزی باید در تبیین اندیشه ها و مسائل روز دنیا نیز فعال و کوشا باشد. برای دیدن ظلم رژیم صهیونیستی بر مردم مظلوم غزه؛ نوجوان باید به فکر گام بعدی رژیم صهیونیستی پس از حمله به غزه و لبنان باشد.

مدرسه و مسجد محله باید سفارت مقاومت باشد

وی فعال سازی و اطلاع رسانی مدرسه و محله را از دیگر وظایف یک نوجوان عنوان کرد. وی گفت: این درک به این معناست که نوجوان تلاش می کند مدرسه یا مسجد محل را به سفارت مقاومت تبدیل کند. خانه خود را به خانه مقاومت تبدیل کنید. این همه تلاش نوجوان این است که آنها می توانند آن ماموریت را با روایت درست و با ایجاد محتوای مناسب انجام دهند.

رئیس بنیاد ملی جوانان گفت: برخی فکر می کنند نوجوانی دوران بحرانی است برای و پر از آسیب است; وی بیان کرد: عده ای دوران نوجوانی را همراه با بحران و چالش با طرحی با عنوان نسل ز معرفی می کنند در حالی که این نسل یک نسل این است که می تواند هویت پیدا کند. نسلی که آماده میدان است. نسل قابل تشخیص و متحرک است.

نوجوانان امروز نسلی هستند که می توانند گام دوم انقلاب را با پویایی به انجام برسانند، پیشگامان و پیشرانان انقلاب اسلامی هستند.