سرمایه گذاری برای تولید یا ترغیب مردم به خرید سکه از بانک مرکزی/اثربخشی Farzin در برابر تأکید رهبری؟ – تابناک


با آغاز سال چهارم ، رهبر انقلاب ، مانند سالهای گذشته ، سال جدید را ساخت و اقتصاد را فراخواند.

گزارش خدمات اقتصادی Tabnak ، ayatollah ali hamenei در پیام خود نوروز ، سال نو “سرمایه گذاری در تولید” وی به نام ، وی اصرار داشت که اقتصاد هنوز مسئله اصلی کشور است. آنها صریحاً اظهار داشتند سرمایه باید روی تولید متمرکز شود ، نه بازارهای مضر مانند طلا و ارز.

در برخی از اظهارات آنها ، رهبر انقلاب نقش دولت و بانک مرکزی را در راستای پایتخت مردم نشان داد و گفت :: “اگر سرمایه به روشی که تولید می شود استفاده شود ، دیگر به چیزهای مضر مانند خرید طلا ، خرید ارز و موارد مشابه نمی پردازد.”

اما بررسی ها خیش این نشان می دهد که ارائه بانک مرکزی سال گذشته برعکس بود!

حراج سکه ها ؛ راهنمای نقدینگی یا ارتقاء حدس و گمان؟

در سال چهارم ، بانک مرکزی به جای افزایش تولید ، به حراج صدها هزار سکه و میله طلا و یک میلیون قطعه سکه پیوست. سیاستی که نه تنها به حفظ ارزش ارز ملی کمک می کند ، بلکه انتظارات را نیز تغذیه می کند و عطش مردم را برای خرید سکه و طلا افزایش می دهد.

حتی Farzin ، رئیس بانک مرکزی ، در بیانیه ای متناقض ، از مردم خواست که در خرید سکه بانک مرکزی شرکت کنند تا ارزش ریال خود را حفظ کنند!

سخنرانی از کلید به بانک مرکزی ، که یک سیگنال بازار روشن را منتقل می کند: ریال ارزش خود را از دست می دهد ، بنابراین مردم به پیش فروش سکه بانک مرکزی می روند!

چه اتفاقی افتاد؟ در آخرین روز کاری سال ، قیمت کل بهار آزادی 5 میلیون دلار پیش رفت و نگرانی مردم از قدرت خرید آنها ضرب شده است.

بانک مرکزی یا فروشگاه طلا؟

Rasool Bakhshi Dastjerdi ، عضو کمیته اقتصادی پارلمان ، در مصاحبه ای با خیشارائه بانک مرکزی با لحنی واضح گفت و گفت: “بانک مرکزی به طور رسمی یک فروشگاه طلافروشی ایجاد کرده است و بهتر است مجوز کسب و کار را صادر کند!” طلاها بخشی از تعهدات بانک مرکزی نیستند.

انتقاد از سیاست های فریزین ، رئیس بانک مرکزی ، تأکید کرد که این یک اشتباه بزرگ است که بانک مرکزی مردم را به جای مدیریت نقدینگی به گمانه زنی سوق می دهد.

Asgar Bolsini ، سخنگوی مبادله ایران ، اخیراً اخیراً اعلام کرده است بیش از 6000 سکه در مرکز مبادله ایران فروخته شد و 6000 خریداران کمتر از 5 سکه خریداری کرده اند!

اما سوال اصلی این است: این سیاست برای اقتصاد کشور چیست؟ سکه از بلند کردن؟ آیا توانست سرمایه مردم را به سمت تولید سوق دهد؟

بانک مرکزی باید روش را تغییر دهد

اکنون که رهبر انقلاب جاده را روشن کرده است ، بانک مرکزی باید از اشتباهات گذشته یاد بگیرد و در مسیر تحقق شعار سال قدم بگذارد. مردم را نمی توان هر روز به خرید سکه و طلا تشویق کرد ، در حالی که انتظار داشتند ریزپردازان آنها وارد بخش تولید شوند.

آیا بانک مرکزی فارزین باید روشن کند که نتیجه صدها هزار حراج و فروش سکه چیست؟ آیا این سیاست به کنترل ارز و بازار طلا کمک کرده است یا فقط دلالان را در ثروتمندان قرار می دهد؟

جاده مشخص است ؛ یا بانک مرکزی در حال تغییر و قدم گذاشتن در جهت پشتیبانی از تولید و سرمایه گذاری ملی است ، یا همچنان به تجارت طلا و سکه ها و ترغیب فضای برای گمانه زنی ها با انتخاب با سیاستمداران در ساختمان شیشه میرداماد ادامه می دهد!