
محمد غلامحسینی کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر از منظر شاخص به روند بازار سرمایه نگاه کنیم باید گفت که طبق پیش بینی قبلی این انتظار وجود داشت که شاهد باشیم. کف بزرگ در بازار در نوامبر 1403. و همین اتفاق افتاد
به گزارش «تابناک» به نقل از صدای بورس. وی افزود: بازار رشد کوتاه مدت خوبی را شاهد بود که بیشتر در سهام تشکیل دهنده شاخص بود. شاخص کل در کوتاه مدت از محدوده 2 تا 3 میلیون واحد روند صعودی را نشان داد. شاخص هم وزن نیز این روند را اندکی پس از شاخص عمومی ادامه می دهد. اما اگر قرار باشد چرخه آخر تکرار شود، انتظار می رود روند صعودی بازار تا اردیبهشت سال آینده ادامه داشته باشد.
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: ادامه روند صعودی تا اردیبهشت ماه مستلزم اصلاحات قیمتی و زمانی در کوتاه مدت است. پشتیبانی در اندیکاتورها باید بررسی شود. در شاخص کل بازه 2 میلیون و 700 تا 2 میلیون و 850 پشتوانه ایستا است که شاید مهمتر آن محدود به 2 میلیون و 850 هزار واحد باشد.
غلامحسینی در خصوص شاخص هم وزن گفت: در شاخص هم وزن اخیرا شاهد شکسته شدن سقف 1403 به سمت بالا بوده ایم. محدوده 870 هزار واحد در حال حاضر به یک پشتیبانی بسیار جدی تبدیل شده است. بعید نیست که بازار دوباره به این محدوده حمایتی نزدیک شود و از آنجا برای یک رالی دیگر و با ثبات تر آماده شود.
این کارشناس بازار سرمایه با مثالی به شاخص های تشکیل دهنده سهام بازار نگاه کرد و ادامه داد: اگر به سهام های شاخص تشکیل دهنده بازار مانند ایران خودرو، فولاد مبارکه، شستا و غیره نگاه کنیم. آنها به طور قابل اعتماد با قیمت خود پشتیبانی می شوند. به عنوان مثال می توان ایران خودرو 340 تا 360 تومان را به عنوان پشتوانه پویا قوی در نظر گرفت.
وی تاکید کرد: محدوده 130 تا 135 شستا نیز حمایت کوتاه مدت محسوب می شود. با توجه به اینکه فولاد مبارکه از نظر فنی کانال صعودی را شکسته است، محدوده 550 تا 570 هزار دستگاه را می توان عقب نشینی و پشتوانه ای بسیار جدی دانست.
غلامحسینی پیش بینی خود از بازار سهام در هفته آینده را اینگونه بیان کرد: زیرا حمایت کوتاه مدت سهام شاخص در هفته آینده را می توان به دو بخش نیمه اول «هیجان صعودی» و نیمه دوم تقسیم کرد. دوم، «تقاضای رو به رشد» تقسیم شده است. به نظر میرسد در ماههای آینده شاهد بازدهی بالای بازار سهامهای کوچکتر در مقایسه با سایر سهام خواهیم بود.
این کارشناس بازار سرمایه در پایان به گروه های باقی مانده از بازار اشاره کرد و گفت: گروه هایی که از رشد بازار باقی ماندند دارو، مواد غذایی و شکر هستند که این گروه ها قابل بررسی بیشتر است. به ویژه گروه مواد غذایی که در بازار عقب مانده اند، یکی از سهامی است که بیشترین پتانسیل خرید و سرمایه گذاری در آینده را دارد.