آیت الله سعید مصطفی محله دیماد ، استاد ولسوالی و دانشگاه و رئیس گروه تحقیقات اسلامی در آکادمی علوم ایران ، اولین کنفرانس ملی حقوق بانکی را گفت که می تواند شعار سرمایه گذاری برای تولید در اقتصاد کشور آسیب دیده باشد.
وی در مراسم افتتاح اولین کنفرانس ملی حقوق بانکی با کارمندان قضایی و دانشگاهی ، فعالان صنعت بانکی و کارشناسان اقتصادی ، وی افزود: “بانکداری سیلندر اقتصاد ملت است و اقتصاد و زندگی مالی یک ملت از طریق بانکداری و ضربان اقتصاد یک کشور می گذرد.” آگاهی از بانکداری و اقتصاد مربوط به رشته های مختلف است ، اما بیشتر از سایر علوم مربوط به الهیات است.
محقق داماد با تأکید بر اینکه بانکداری در کانون اقتصاد ایران است ، به اهمیت شعار سرمایه گذاری در ابتدای سال اشاره کرد و گفت: “همه ، از جمله اقتصاددانان و کلام ، به راحتی این شعار را پشت سر می گذارند ، در حالی که این می تواند نقطه عطفی در اقتصاد ایران باشد.” سرمایه ، سرمایه داری ، سرمایه گذاری در کشور زمانی در ابتدای انقلاب یک جرم محسوب می شود و ضد ارزش است و به یاد می آوریم که برخی در کشور برای کارآفرینی اعدام شده اند.
استاد ولسوالی و دانشگاه با ارزیابی ارزش سرمایه گذاری برای ایجاد ثروت ، از یادآوری مکالمه مستقیم با ماهاتیر محمد یاد کرد و گفت: “چرا به تخم طلا می روید؟”
وی تأکید کرد: “با این شعار سال ، همه ما می توانیم با هم انتقال دهیم ، از این فرصت استفاده کنیم.” همه چیز تغییر کرده است ما باید این نقطه عطف را قرار دهیم. سرمایه گذاری به سرمایه نیاز دارد. اولین کاری که با وکلا انجام می شود ، پاسخ دادن به این سؤال است که آیا زندگی ، توسعه ، تولید ثروت یک ارزش و یک عمل خوب است ، خواه مقدس باشد یا ضد ارزش. کار باید تعریف شود. این کار هنوز تعریف نشده است. تولید ثروت ارزشمند ، مقدس است یا نه؟ در تاریخ ادبیات اسلامی از روز اول تعدادی از فرقه ها و هواداران نظریه زهد و تصوف دوران امام باکر و من سادیک (ص) و با شعار و تعریف “زهد” دارم که به معنای گرسنگی و فقیر و ثروتمند ، ثروت و ثروت است.
در قرن سوم و چهارم ، AH حدود 5 رساله در بین وکلای هانافی و حنبل در مورد اهمیت “زهد” نوشته شده است و امروز در کشورهای عربی ویرایش و منتشر شده است.
وی با اشاره به گروه زیدیه با شعارهای انقلابی به عنوان دومین گروه آزار دهنده در زمان امام باکر و امام سادیک (ص) ، وی افزود: “این گروه ها مخالف هر تولید بودند. شعارهای سوسیالیستی با حرکات انقلابی همیشه از تولید ثروت در جامعه جلوگیری کرده اند.
وی گفت: “کارشناسان کلامی باید پاسخ دهند که آیا تولید ثروت مقدس ارزشمند است.” آیا این مذهبی ، الهی و مورد علاقه خدا است یا خدا؟ ما باید برای کسانی که کارآفرین و بسیاری از افراد جامعه دارند ، به نقطه نظر و ارزش برسیم. همانطور که به عنوان یک دنیای ارزشمند است ، کارآفرین در جامعه نیز ارزشمند است.
محقق داماد تأکید کرد: “برای ایجاد ثروت و تشکیل سرمایه حلال ها ، اقتصاد و جریان امور مالی به دو عامل نیاز دارد ، به ویژه امنیت قضایی ، و همچنین نهاد ارزش مذهبی و قوه قضاییه باید به دنبال تحقق شعار رهبر عالی باشد.”
اولین کنفرانس در مورد حقوق بانکی با پیام “گام جدید به سمت ایده های جدید در مورد مسیر عدالت اقتصادی” ، با تقسیم آیت الله محله دیماد ، استاد حسین سیمای سارف ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری ، امروزی امروزی ، محمد رضه سحبی ، رئیس دادگستری ، رئیس جمهور ، رئیس جمهور ، رئیس جمهور ، قانون دادگستری ، قانون ، قانون دادگستری ، وکلا ، قانون. با سخنرانی یاسر موراورا ، عضو بانک ایران برای صادرات و رئیس بانکداری دانشکده بانکی در مرکز همایش های بین المللی.