ضرر و زیان تولید کنندگان خودرو کشف می شود/کدام سازنده خودرو بازنده است؟ – تابناک


آخرین صورتهای مالی ارائه شده در بورس اوراق بهادار نشان می دهد که ضررهای انباشته ایران هودو و گروه اتومبیل سایپا تا پایان این پاییز به حد 6 تریلیون دلار نزدیکتر بودند. از طرف دیگر ، حاشیه سود خالص سه شرکت بزرگ خودرو در ایران هودو ، سایپا و پارس هودو در شش ماه اول سال جاری در مقایسه با سال گذشته ، با ارائه این سه غول خودرو کاهش یافت.

با توجه به سرویس اقتصادی Tabnak ، حاشیه سود خالص ایران هودو در شش ماه اول سال جاری به شدت کاهش می یابد ، در مقایسه با حدود 2 ٪ به حدود 2 ٪ در سال گذشته ، نشان می دهد که وضعیت سودآوری شرکت بسیار رو به وخامت است.

سایپا همچنین با افت حاشیه سود خالص روبرو شد ، اما سود ایران هودو نیست ، بنابراین حاشیه سود این شرکت از حدود 2 ٪ در سال گذشته به حدود 2 ٪ سالانه افزایش یافته است.

با این حال ، پارس خلرو در بین این سه شرکت بزرگتر است. این شرکت در شش ماه اول سال جاری ضررهای خالص زیادی داشت و حاشیه سود آن از حدود 2 ٪ در سال گذشته به حدود 2 ٪ افزایش یافته است.

این نمودار نشان می دهد که صنعت خودرو در ایران در شش ماه اول سال جاری با سودآوری با مشکلات جدی روبرو است ، هر سه شرکت بزرگ با کاهش حاشیه سود خالص و حتی ضرر خالص روبرو هستند.

ضرر و زیان تولید کنندگان خودرو کشف می شود/کدام سازنده خودرو بازنده است؟

ضرر از دوربین ؛

بررسی گزارش های مالی دولت NA ، که البته ، گزارشی ناسازگار است که فقط برای سه شرکت -مادر ، ایران هودو ، سایپا ، پارس هودو اعمال می شود و شرکتهای تابعه را در نظر نمی گیرد ، که نشان می دهد این ضررهای انباشته هنوز هم سوابق جدید را هر ماه ادامه دهید. به نوعی کل خسارات سه شرکت ایران هودرو ، سایپا و پارس هودو تا پایان ماه اکتبر به 2.5 میلیارد و 2 میلیون تومانی رسیده است.

داده های بانک مرکزی نشان می دهد که صنعت حمل و نقل و خودرو 1.5 میلیارد دلار و 1 میلیارد دلار و 5 میلیون دلار از واردات در برابر صادرات دریافت کرده است. درمجموع ، سهم صنعت خودرو 1.5 میلیارد دلار بود. علیرغم توزیع ارز برای تولید کنندگان خودروهای داخلی ، این صنعت هنوز با چالش ها و خسارات انباشته شده ای روبرو است که ریشه در افزایش هزینه های تولید ، عدم عملکرد ، کیفیت پایین اتومبیل های داخلی در مقایسه با رقبای خارجی و تقاضای تقاضا دارد.

علاوه بر این ، تولید کنندگان خودروهای محلی از نقاط ضعف رانندگی کارآمد ، راه حل های نادرست و عدم سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه و عدم سرمایه گذاری در به روزرسانی های فناوری رنج می برند که منجر به ستون فقرات رقبای خارجی شده است. بنابراین ، اصلاح چرخه معیوب صنعت خودرو در کشور باید بیشترین چرت زدن هزینه و بهبود کیفیت محصولات باشد.