قیمت دلار گیج شده است! – تابناک


معامله گران ارز با توجه به تحولات دیپلماتیک و نگاهی به اخبار سیاسی که ترجیح می دهند به جای یک توهین آمیز خطرناک ، در موقعیت “انتظارات تاکتیکی” باقی بمانند. این سؤال است تا زمانی که سیگنال های مخالف مذاکرات ایران همچنان به حفظ فضای بازار در عدم اطمینان ادامه یابد. آیا دلار برای تغییر مرحله یا عقب نشینی معنی دار آماده است؟

به گزارش Tabnak ، بازار ارز امروز تجارت امروز آغاز می شود زیرا روز یکشنبه در یک محیط احتیاط و نگرانی ادامه یافت. قیمت دلار با نوسانات محدود در کانال کریدور هشتم تثبیت شد. وضعیت بسیاری از معامله گران به عنوان “انتظار” در آستانه تحولات دیپلماتیک توصیف شده است.

شرکت کنندگان در بازار به دنبال اخبار مربوط به مذاکرات بین تهران و واشنگتن ، به طور موقت از حرکات سنگین هنگام خرید یا فروش موقعیت ها خودداری می کنند. تحلیلگران معتقدند تا زمانی که مذاکرات شفاف نباشد ، بازار در سطح فعلی باقی خواهد ماند.

در همین زمان ، اخبار سیاسی بازار را به فضای احتیاطی بیشتری تبدیل کرده است. بر خلاف روزهایی که مذاکرات آغاز می شود ، استرس روانی کاهش می یابد ، بازگشت عدم اطمینان ژئوپلیتیکی باعث شد برخی از معامله گران ترجیح دهند از بازار فاصله بگیرند یا وارد استراتژی های محافظه کارانه شوند.

با این حال ، قیمت دلار تهران روز پایدار خود را آغاز کرد و با وجود این وقفه اولیه ، خیلی زود وارد زنجیره قائم شد و از سطح مقاومت عبور کرد و در راهرو قیمت به دامنه بالاتر رفت. اسکناس سبز در آستانه ورود به راهرو هشتم راهرو در زمان گزارش است.

هرات دلار همچنین روز یکشنبه با پرش اولیه و افزایش ساعات اول کانال 5 وارد کانال فوقانی شد ، اما بازار در نیمه دوم روز شک کرد و قیمت ها در نیمه اول کانال ششم و پایان کانال قبلی باقی ماند. در زمان نوشتن ، دلار مانند دلار تهران در اولین مرحله از کانال ششم معامله می شود.

اماامام امارات نیز یکشنبه از 2 تومانی گپ مثبت می کند. اگرچه در ساعات اولیه بازار تا حد 4000 تومانس ، این افزایش ادامه پیدا نکرد و قیمت آن به سطح اصلی بازگردد. در نیمه دوم روز ، با اصلاح نسبی ، به 2000 تومانی سقوط کرد ، اما به سطح 2000 تومانی بازگشت.

از طرف دیگر ، در بازار رسمی ، دوره دلار به کانال 4000 Tomani می رود و 2000 و 2 تومانی به او پیشنهاد شد. میزان ترجمه نقدی این ارز وارد کانال 4000 تومانی شد و در سطح 2 هزار و 2 تومانی قرار داشت. از طرف دیگر ، قیمت یورو در بازار رسمی یک نزول نسبی بود و به 2500 تومانی رسید. نرخ انتقال پول با قیمت 2000 دلار و 2. ثبت شده است. امارات متحده عربی در بازار رسمی 2500 تومانی قیمت گذاری شده است و درصد نقل و انتقالات نقدی آن 2000 تومانی قیمت گذاری شده است.

تحلیلگران بازار تأکید می کنند که هرگونه تغییر رسمی در مذاکرات ایران -SAAST می تواند منجر به تغییرات اساسی در بازار ارز شود. به خصوص اگر دایره جدید مذاکرات به طور رسمی آغاز شود و نشانه های توافق نامه احتمالی کشف شود ، انتظارات تورم مطیع خواهد بود و احتمال بازگشت دلار پایین به کانال های بیشتر بسیار جدی خواهد بود. در چنین شرایطی ، بخشی از تقاضای سوداگرانه خارج از بازار است و جریان معکوس نقدینگی را می توان فعال کرد.

طبق این گزارش ؛ در طول تجارت یکشنبه ، بازار رامسر شاهد ادامه روند اصلاحات بیت کوین و نوسانات محدود تترا بود. قیمت بیت کوین که در نیمه اول کانال در نیمه اول تجارت دیروز بود ، همچنان به کانال 6000 دلاری در نیمه اول کانال بازگردد و در نیمه دوم معامله شد. صبح روز یکشنبه ، این روند ادامه یافت ، با برداشت بیت کوین به کانال 6000 دلار و حتی به 6000 دلار کاهش یافت. قیمت بیت کوین در حال حاضر حدود 6000 دلار است.

از دیدگاه فنی ، حد مهم پشتیبانی بیت کوین در محدوده 6000 دلار است که در صورت شکسته شدن ، احتمال افت حداکثر 6000 دلار را افزایش می دهد. در مقابل ، مقاومت کلیدی 4000 دلار است و عبور از مرز می تواند موج جدیدی را برای رسیدن به سقف کانال 6000 دلاری آغاز کند.

قیمت یک تترا در 2 ساعت گذشته در محدوده 2000 تومانی و 2 هزار تومانی تردید داشته است و در زمان گزارش با قیمت 2000 تومانی معامله می شود. این نوسانات بازتاب عمده رفتار بازار ارزهای محلی و انتظارات معامله گران از آینده دلار در ایران است.

به گفته تکنسین ها ، پشتیبانی مهم تترون در سطح 4000 Tomani است و اگر قیمت به این سطح برسد و از آن پشتیبانی نکند ، کاهش کانال احتمالاً 2000 تومانی خواهد بود. از طرف دیگر ، مقاومت خاص تترون در حد 4000 تومانی است و تقاطع آن ممکن است حاکی از افزایش انتظارات تورم یا افزایش انتقال پول باشد.

همراه با بیت کوین و تترا ، اتریوم نیز به یک منطقه قیمت تاریخی در برابر بیت کوین روی آورد ، که تحلیلگران به عنوان یک بازگشت به سمت بالا طولانی مدت تعریف می کنند. طبق داده های کوین تلگراف ، اتریوم در حال حاضر نزدیک به مقدار بیت کوین معامله می کند و به سطح 1.2 از مقدار بیت کوین منتقل می شود. سطح ، که آخرین بار در ماه سپتامبر دیده شد. پیش از این ، رمزار رشد 5 ٪ قابل توجهی را تجربه کرده بود.

سایر عوامل موجود در بازار روز یکشنبه ادعای بحث برانگیز رئیس جمهور پیشین دونالد ترامپ بود. وی در سخنرانی در پس زمینه ، به تمایل به توافق با تهران گفت. رسیدن به آن برنامه هسته ای ایران کاملاً برچیده شد ، اما همچنین اصرار داشت که او آماده شنیدن پیشنهادات برای برنامه هسته ای مدنی ایران است.

این گزارش های تکراری بلافاصله بر بازار تأثیر گذاشت. معامله گران در موقعیت فروش بخش نرم تر اظهارات ترامپ را برجسته کردند و آن را نشانه نرم شدن دیپلماتیک دانستند. در مقابل ، خریداران در بازار متمرکز بر مرحله سریعتر بیانیه ها و افزایش خطر افزایش فشار هستند. نتیجه ، روند نزولی کوتاه مدت در قیمت دلار بود ، اما بازار ادامه نداد و بازار به ادغام بازگشت.

تحلیلگران افتخاری معتقدند که ترامپ ، مانند گذشته ، بازار را در حال انجام است. از نظر آنها ، این رفتار نه تنها در بازارهای جهان ، بلکه در مورد ذهنیت شرکت کنندگان محلی نیز نیاز به تردید بالایی دارد و از قیمت خاصی در قیمت ها جلوگیری می کند.

براساس دستیابی به اخبار اقتصادی توسط معامله گران فنی ، سطح بالای پشتیبانی دلار در حال حاضر در کانال چهارم این راهرو است. حفظ این سطح برای ادامه ثبات ضروری است. از آنجا که ضرر آن می تواند فضایی را برای ورود دلار به کانال های بیشتر فراهم کند. از طرف دیگر ، مقاومت اصلی در بالای مرحله نهم کانال ششم است. تثبیت قیمت در این مرحله می تواند یک سیگنال قوی برای آغاز روند صعودی جدید در بازار ارز باشد.

از دیدگاه فنی ، پشتیبانی معتبر دلار در کف کانال راهرو هشتم ادغام می شود. هرگونه کاهش در این محدوده و عدم توانایی در حفظ آن می تواند فشار دستی تر را فعال کند. مقاومت اصلی نیز در وسط کانال هفتم است. عبور از این منطقه می تواند دلار را به سطوح بالاتر باز کند.

تحلیلگران معتقدند که طبقه پشتیبانی در محدوده 4000 تومانی تعریف شده است. عدم موفقیت این مرز می تواند علت سقوط در محدوده 4000 تومانی باشد. از طرف دیگر ، سطح مقاومت از 1800 Tomans یک منطقه کلیدی برای انتقال مجدد است. بازار مبارزات بسیار تحت تأثیر تغییرات تقاضا و همچنین سیگنال های روانی ناشی از ارز و سیاست های تجاری است.

در چنین شرایطی ، کارشناسان اقتصادی هشدار می دهند که هر فضای سیاسی خارجی می تواند نقطه عطفی برای بازار ارز باشد. در یک سناریوی خوش بینانه ، اگر مذاکرات در حال پیشرفت باشد و تحریم ها کاهش یابد ، امکان بازگشت دلار در سطوح پایین تر ، از جمله راهرو هشتم ، امکان پذیر است. با این حال ، برخی دیگر نگران تقویت روند صعودی دلار با توجه به تقاضای روزافزون برای بازار آزاد هستند.

در همین حال ، تحلیلگران مستقل درگیر رفتار سیاست خارجی هستند و برخی از شرکت کنندگان در بازار مداخله ای را بر اساس سناریو یا سکوت هدفمند بازاریابی ارائه می دهند. به گفته آنها ، نوعی “حاکمیت تأخیر” برای خلاص شدن از شر بازار خود به طور طبیعی یا نقدینگی اعمال می شود.