طبق ماده 5 ماده 7 قانون در مورد برنامه هفتم ، صریحاً بیان شده است که وزارت کشاورزی موظف است یک سیستم اطلاعاتی یکپارچه فضایی ، توصیفی و بازار ایجاد کند و یک ساختار مناسب برای به اشتراک گذاشتن داده های مختلف در ارتباط با سیستم تجارت کلی ایران تا پایان سال اول ایجاد کند.
Hojjat Varmzari ، یک کارشناس کشاورزی و توسعه کشاورزی و عضو دانشگاه تهران ، در گفتگو با گزارشگروی با اشاره به آشفتگی مداوم بازار کشاورزی و عدم تمایل سرمایه گذاران در این منطقه ، گفت: “در مواقعی که بازار قیمت را افزایش می دهد ، متأسفانه کشاورز اغلب از این قیمت استفاده نمی کند ، زیرا وقتی کشاورز فقط برداشت خود را می فروشد.
وی به مشکل اصلی در ایجاد یک سیاست کشاورزی ایران گفت: مهمترین نیاز برای مدیریت و تدوین سیاست ها برای بازار کشاورزی ، وجود یک سیستم اطلاعاتی دقیق ، صحیح و شفاف است ، زیرا سیاست صحیح و به موقع صادرات و واردات مورد نیاز برای جلوگیری از بحران و تلاطم فقط با ارزیابی واضح و دقیق از پتانسیل و ظرفیت امکان پذیر است.
طبق گفته وارزیاری ، مطابق با ماده 5 ماده 7 قانون در مورد برنامه هفتم ، واضح است كه وزارت كشاورزی برای ایجاد یك سیستم اطلاعاتی فضایی یکپارچه ، توضیحات توصیفی در بازار و ایجاد ساختار مناسب برای به اشتراک گذاری داده های مختلف ، در رابطه با كلی سیستم تجارت ایرانیا تا پایان سال اول لازم است. ما در آستانه سال اول اقدام جدی ندیده ایم.
تعاونی های سالم ، یک بازوی کشاورزی
اقتصاد و کارشناس توسعه کشاورزی ، با استناد به یکی از وظایف تعاونی های روستایی و فرهنگی برای کمک به کشاورزان برای راه اندازی محصولات خود و از بین بردن واسطه های غیر ضروری ، ادامه می دهد ، این هنوز هم به شکل یک تعاونی قوی است.
وی افزود: در حال حاضر ، جهاد کشاورزی قادر به نظارت بر واحدهای تجاری شهر و کنترل قیمت مصرف کنندگان نیست. اما اگر این وزارتخانه تعاونی ها و اتحادهای شدیدی را ایجاد کند ، این سازمان ها با جمع آوری مستقیم حجم زیادی از محصولات اعضای خود ، قدرت مذاکره بالایی دارند و به عنوان یک بازیگر سرنوشت ساز بازی می کنند.
به گفته یکی از اعضای دانشکده دانشگاه تهران. ، اگر طبق قانون سال تعاونی ها و اتحادها ، به عنوان نماینده جهاد کشاورزی ، می توانند با ارائه محصولات به مراکز تحویل مستقیم به مصرف کننده نهایی ، در کنترل بازار و کاهش قیمت ها مؤثر باشند.
به نام پشتیبانی از فروشندگان مزرعه؟
وارزیاری گفت: دولت ، از طریق شورای قیمت گذاری به نام حمایت از دام و تولید کننده خانه ، قیمت کیلوگرم گوشت گاو 6000 تومانی را تعیین کرد که اگر آن را به قیمت زنده دام تبدیل کنیم ، یک کیلو خواهد بود که به هیچ وجه قیمت رانچو داخلی را پوشش نمی دهد. از طرف دیگر ، برای تنظیم بازار گوشت وارد می شود و علاوه بر خروجی ارز ، یارانه ای نیز به آن می دهد تا با قیمت 2 تومانی به مصرف کننده برسد. در صورت توزیع یارانه به اتحادیه های کارگری دامداری در قالب نقدینگی از طریق بانک کشاورزی برای اعطای وام به اعضای و خرید اعضای خود با قیمت مناسب و ارائه قیمت مناسب در مراکز تحویل مستقیم در بازار.
این کارشناس صنعت کشاورزی اظهار داشت که وظیفه اصلی سازمان مرکزی تعاونی روستایی ایران استراتژیک ترین سازمان وزارت کشاورزی و توانمندسازی شرکت ها و تعاونی ها در این زمینه است ، گفته می شود: کل نقش سازمان ایرانی برای همکاری های روستایی خلاصه شده است ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، به عنوان مثال ، بیش از دو ماه خلاصه شده است. که با ماده 2 قانون اساسی مغایرت دارداز آنجا که دولت مجبور است از مدت خود خارج شود ، دولت خریدار نیست و فروشنده برای تنظیم کننده ، تسهیل و ناظر است.
نیاز به کشاورزی
گفت وارمزیاری. ما باید کشاورز را از تولید و فروش منزوی خارج کنیم ، در حقیقت کشاورز فقط باید نگران مدیریت تولید و تولید در این منطقه باشد و دیگر نباید نگران مزرعه قبل و بعد از مزرعه باشد. برای مدیریت تولید و بازار ، کشاورزان باید به سازمان تبدیل شوند ، در غیر این صورت کشاورزان مجبورند هر یک از آنها را به طور جداگانه تهیه کنند ، برداشت خود را به طور جداگانه اشغال و بفروشند.
وی افزود: در گذشته ، مکانیسمی به نام برگ زرد وجود داشت که یک سند قراردادی بین تعاونی و اعضای آن بود ، که قول می داد تمام نیازهای کشاورز ، از جمله کود و سم و مشارکت را تأمین کند و ملزم به حذف فرهنگ های خود فقط به اتحادیه بود. در این حالت ، تعاونی ها ، همانطور که ما نیاز به اعضای فله را خریداری می کنیم ، هر دو اقتصادی هستند و می توانند فن آوری های مبتنی بر دانش جدید را برای افزایش بهره وری به منظور دستیابی به خودکشی در تولید محصولات کشاورزی به ارمغان بیاورند.
راه مقابله با فساد برخی از تعاونی ها چیست؟
عضو دانشکده دانشگاه تهران با استناد به تضعیف مکانیسم های کشاورزی قراردادی در گذشته و جایگزین کردن آنها با شرکت های دارای کشور ، ادامه داد: “این مدل تقریباً در هیچ کجای جهان کار نمی کند.” 5 ٪ سهم تعاونی های اقتصاد یکی از اصول اقتصادی ایران در قانون اساسی است که باید اجرا شود ، بنابراین حذف آن امکان پذیر نیست. برای مخالفت با اجاره و فساد در برخی از تعاونی ها و اتحادها ، باید قوانین و مقررات فساد را شناسایی و تغییر دهیم.
این متخصص آغاز بازرسی های تخصصی ، دقیق و دقیق تعاونی ها را به عنوان یک راه حل کوتاه و میان مدت برای وضعیت فعلی تعریف کرده و به بازی بهتر نقش تعاونی ها و اتحادیه های کارگری کمک می کند.