مسیر جدید دانشگاه تهران به سمت هوش مصنوعی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



گزارش کردن خبرنگار مهردکتر منوچهر مرادی در نشست خبری سی و سومین جشنواره علم و فناوری دانشگاه تهران که امروز 28 آذرماه در دانشگاه تهران برگزار شد، به اهمیت توجه به هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: سال آینده ما از دانشگاه تهران، ما بر موضوع هوش مصنوعی در حوزه آموزش تمرکز خواهیم کرد ما اهداف متفاوتی داریم

وی ادامه داد: با توجه به جامعیت دانشگاه تهران در زمینه‌های مختلف، امکان استفاده از هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف از جمله حقوق، هنرهای زیبا، جغرافیا، علوم انسانی، روان‌شناسی و حتی تحقیقات مشترک با علوم پزشکی وجود دارد و در نظر داریم این فعالیت‌ها را گسترش دهیم. همچنین دانشگاه باید در زمینه آموزش هوش مصنوعی و همچنین کاربرد عملیاتی هوش مصنوعی گسترش یابد و در این زمینه پیشرفت خوبی داشته باشد.

حضور 40 کارشناس هوش مصنوعی در دانشگاه تهران

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر 40 متخصص هوش مصنوعی در دانشگاه تهران داریم و دانشگاه به طور کامل روی این مقوله متمرکز است. با این توان کارشناسی می توان به صنعت و اقتصاد جامعه کمک کرد. از علاقه مندان دعوت به همکاری با دانشگاه و استفاده از این فرصت می کنیم.

وی درباره تجربه دانشگاه تهران در به کارگیری هوش مصنوعی گفت: به عنوان مثال سیستم فناوری اطلاعات دانشگاه تهران مجهز به بانک چت هوشمند است و به این ترتیب 30 درصد سوالات مربوط به سامانه کاهش یافته است. غربالگری پارکینسون با کمک هوش مصنوعی یکی دیگر از اقدامات دانشگاه تهران است. به این ترتیب می تواند به کاهش خطرات برای بیماران کمک کند. ما همچنین اقداماتی را برای کمک به بیماران مبتلا به اوتیسم انجام می دهیم.

مرادی گفت: در حوزه هوش مصنوعی اولین قدم رسیدن به نتیجه و محصول در دست کاربر است. صنایع باید بدانند که با استفاده از هوش مصنوعی درآمدشان افزایش خواهد یافت. ما در دانشگاه در استفاده از هوش مصنوعی جدی هستیم و چندین شرکت دانش بنیان داریم که تبدیل به شرکت های هوشمند شده اند. با سرمایه گذاری در صنعت، دانش آموزان موفق و فعال می شوند و این مانع از مهاجرت دانشجویان می شود.