
افزایش قیمت در بازار در حالی است که خریداران همچنان در فاز محتاط هستند و نوسان قیمت نمی تواند تاثیری بر فروش و تقاضا داشته باشد. بر همین اساس، نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر می گوید که هیچ التهابی در بازار خرید طلا و مصنوعات وجود ندارد.
طلا 1.6 درصد افزایش یافت
به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، با توجه به افزایش شدید قیمت اونس طلا و ورود مجدد به کانال 2600 دلاری، قیمت طلا در بازار تهران نیز جهش کرد. تکنسین ها بر این باورند که محدوده مقاومت مهم طلا در 2605 دلار تعیین شده است و شکست بالاتر از این سطح می تواند تداوم روند صعودی و ورود به کانال های بالاتر را تضمین کند.
بر این اساس قیمت هر گرم طلای 18 عیار روز دوشنبه در بازار تهران با 70 هزار تومان افزایش به 4 میلیون و 357 هزار تومان رسید. این بدان معناست که هر گرم طلای 18 عیار با 1.6 درصد افزایش قیمت مواجه می شود.
این در حالی است که هر مثقال طلا با 301 هزار تومان افزایش به 18 میلیون و 878 هزار تومان رسید.
حباب سکه 602 هزار تومان کوچک شده است
اما در بازار سکه با وجود افت 602 هزار تومانی حباب سکه، قیمت سکه افزایش یافت. گزارش روند بازار حاکی از آن است که قیمت هر قطعه سکه امامی با 310 هزار تومان افزایش به 50 میلیون و 385 هزار تومان رسید. در عین حال حباب سکه امامی نیز با 602 هزار تومان کاهش به 8 میلیون و 237 هزار تومان رسید.
بر اساس این گزارش، قیمت نیم سکه 130 هزار تومان و ربع سکه 50 هزار تومان افزایش یافت. به این ترتیب نیم سکه به قیمت 25 میلیون و 850 هزار تومان و ربع سکه به 16 میلیون تومان رسید.
شنیده شد که یک ربع از سکه های 1403. به بازار رسیده و از سال 2006 بر قیمت سکه تاثیر گذاشته است. به گونه ای که سکه لایت در روزهای دوشنبه با کوچکترین تغییر قیمت معامله می شود.
دلار 270 تومان افزایش یافت
اما روند بازار ارز حکایت از افزایش 270 تومانی قیمت دلار دارد; بنابراین هر دلار آمریکا در بازار ۶۸ هزار و ۴۴۵ تومان ارزش گذاری شد.
در این میان مهمترین خبری که روز دوشنبه مورد توجه معامله گران قرار گرفت، اظهارات رئیس کل بانک مرکزی در خصوص تعیین قیمت ارز بود. محمدرضا فرزین در حاشیه نشست مشترک با اتاق ایران در جمع خبرنگاران اعلام کرد: بخشنامه عرضه ارز در بازار اجماع روز گذشته ابلاغ شد و بر اساس آن عرضه کنندگان نمی توانند ارز خود را در سامانه نیما عرضه کنند و می توانند ارز خود را خارج از سامانه نیما تامین کنند.
به گفته وی، تاکنون فولادی ها ارز خود را در سامانه نیما می فروختند و اخیرا نیز توافق کردیم که ارز خود را در این سامانه نفروشیم و تحویل آن باید توافقی باشد و با راه اندازی سامانه نیما می توانند وارد بازار شوند. بازار ارز توافقی اکنون که بازار ارز توافقی به صورت رسمی راه اندازی نشده است، می توانند ارز خود را در بازار توافقی مبادله کنند.
فرزین در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان دستیابی به کشف قیمت واقعی نرخ ارز، گفت: پیش بینی می شود ظرف دو تا سه ماه پس از ایجاد بازار توافقی ارز بتوانیم قیمت واقعی و قابل اتکا را پیدا کنیم. .