
سید حجت شفایی در دیدار با معاون صنایع دولتی زیرمجموعه وزارت حراست بر لزوم پرهیز و برخورد با صداهای متعدد در صنعت طلا و جواهر تاکید کرد و از وی خواست در زمینه صنعت طلا و جواهر در کشور تصمیم گیری کند. برای این منظور باید نمایندگانی از این سازمان حضور داشته باشند تا در صورت نیاز به تغییر برخی قوانین، مقررات و بخشنامه ها، راهکارهای مناسب و قابل اجرا برای فعالان و تولیدکنندگان واقعی اتخاذ شود.
به گزارش تابناک به نقل از مهر، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران تاکید کرد: به تخلفات این صنعت به ویژه فروش طلای مذاب و شمش باید رسیدگی شود مگر برای فعالان این صنعت. چرخه تولید برای عرضه و ضرابخانه که متأسفانه بستری برای تقلب، تخلف و فساد است، باید برخورد قانونی شود.
وی همچنین با اشاره به مشکلات موجود در حوزه افزایش تولید و صادرات در این صنعت از معاونت صنایع عمومی وزارت صمت خواست تا از واحدهای تولیدی این سازمان ملی بازدید کند.
وی بر کارشناسی انجام شده برای ساخت «شهر طلایی» و تشکیل «میز طلای» ملی در بعد عملیاتی و اجرایی تاکید کرد و افزود: وزارت امنیت طی سال های گذشته اقداماتی را در بخش های صنعت، معدن و تجارت. امیدواریم با تصمیمات اتخاذ شده در ماموریت جدید وزارت امنیت شاهد افزایش تولید و افزایش صادرات این صنعت باشیم.
شفاعی در این جلسه از معاونت صنایع کل وزارت حراست دعوت کرد تا در «شانزدهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، جواهر، ساعت و صنایع وابسته تهران» که از ساعت 15 تا 19 در تهران برگزار می شود، شرکت کند. در باخمن و همچنین شرکت در مراسم “روز ملی طلا و جواهرات” در 23 مارس.
تدوین برنامه ملی و برنامه راهبردی صنعت طلا و جواهر از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
در بخشی دیگر از این نشست رحیم بهمنی جلیلیان زنگنه، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران با اشاره به تعداد اعضای فعال در این اتحادیه، صنفی و صنعت و مشکلات موجود و راه های برون رفت. وی در ادامه به تشریح آن به صورت تخصصی برای معاون امنیتی و سایر مسئولان آن وزارتخانه پرداخت.
وی در خصوص تهیه برنامه راهبردی ملی طلا و جواهر اعلام کرد که جدای از اشتغال پایدار و ارزش افزوده بالا در صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی، رقابت در بازارهای بین المللی و صادرات ایجاد می شود.
معاون کل صنایع وزارت صامت بر حل مشکلات موجود برای کمک به تولیدکنندگان طلا، جواهرات، نقره و سنگ های قیمتی در راستای تقویت تولید و افزایش صادرات محصولات این صنعت تاکید کرد.
ابراهیم شیخ با اشاره به اینکه سیاست ها و روند مبارزه با قاچاق کالا در حوزه طلا، نقره و سنگ های قیمتی باید در جهت توسعه و افزایش تولید تغییر کرده و در نهایت زمینه ساز رشد صادرات شود، اعلام کرد: در اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران، از متخصصان برای مشارکت در تصمیم گیری های مربوط به این صنعت استفاده خواهد شد.
وی افزود: همچنین باید با بهره گیری از نظرات انجمن های تخصصی و تجربیات روز دنیا در ساماندهی و تامین مواد اولیه اقدام جدی کرد تا مصرف کنندگان و خریداران نهایی طلا با اطمینان کافی از کیفیت و اصالت طلا اقدام به خرید کنند. کالاها ، و کالاهای تقلبی موجود در بازار به طور کامل حذف شده است.
قائم مقام وزیر صامت افزود: در خصوص ایجاد شهرک صنعتی تولید طلا و جواهر، مذاکرات موثری با ذینفعان مربوطه خواهیم داشت تا در آینده شاهد طراحی، ساخت و بهره برداری از این شهر مطابق شرایط و موقعیت این صنعت.
وی با تاکید بر حمایت همه جانبه از بخش خصوصی و تولیدکنندگان، ادامه داد: انتظار دارم در حوزه طلا علاوه بر افزایش تولید و ارزش آفرینی، به پیوند این صنعت با ریشه های فرهنگی و هنری توجه ویژه ای شود. ایران.
شیخ همچنین گفت: اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، سنگهای قیمتی، نقره و سنگهای قیمتی ایران بهعنوان یک تشکل تخصصی بخش خصوصی در این زمینه میتواند وزارت حریم خصوصی را برای دستیابی به اهداف مورد بحث در جلسه یاری کند. تشکیل کارگروه مشترک