پایتخت جزئی ایالات متحده در مورد کیک تجاری ایران/ مبادله آرایشگر ایران با یک هوادار آمریکایی؟ – تابناک


تجارت خارجی ایران و 1403 ایالات متحده ؛ پر شده ///////////

حجم تجارت خارجی در ایران در سال 2 به بیش از 5 میلیارد دلار رسیده است. از این مبلغ ، وارد کردن کالاها به کشور بیش از 5 میلیارد دلار بود و در نهایت مانده تجارت ایران با کسری بیش از 5 میلیارد دلار ، دوباره به شدت صادر شد.

گزارش سرویس اقتصادی Tabnak؛؛؛؛؛ در ضمن ، وضعیت را مرور کنید معاملات رسمی بین ایران و ایالات متحده در سال گذشتهحجم کمی از تجارت بین دو کشور. با توجه به آمار گمرک ، در طول سال ، ارزش صادرات کالاهای ایران به ایالات متحده فقط به 1800 دلار رسیده است؛؛؛؛؛ رقمی که حتی در مقیاس صادرات ناچیز است.

چه نوع کالاهای ایرانی به ایالات متحده صادر شد؟

محصولاتی که به ایالات متحده صادر می شود اغلب مواردی از قبیل را شامل می شود لوازم آشپزخانه ، کتاب و نشریات ، کفپوش ، اشیاء تزئینی ، لوسترها ، بیسکویت ، جشن ها ، تاریخ ها ، کشمش ها ، زرشک ، زردآلو و آلو خشک ، سوهان ، رب گوجه فرنگی ، زعفران ، ادویه جات ترشی جات و آب بود این موارد عمدتاً از آداب و رسوم مشهاد ، شیراز ، تبریز ، منطقه ویژه اقتصادی کاو و امام هومینی به ایالات متحده ارسال می شود.

اما نکته قابل توجه ، 5 ٪ کاهش در صادرات ایران به ایالات متحده در مقایسه با سال گذشته E. صادرات به ایالات متحده در سال 2 بیش از 6000 دلار بود ، اما در سال دوم این رقم 4000 دلار پیدا شده

کدام کالاهای آمریکایی وارد ایران شد؟

از طرف دیگر ، حجم واردات ایران از ایالات متحده بسیار مهمتر است. براساس داده های رسمی جمهوری اسلامی ایران ، سال گذشته بیش از 5 میلیون دلار و 6000 دلار در کالاها و محصولات آمریکایی وارد کشور شده اند. یعنی حدود 5 برابر بیشتر از صادرات به این کشور.

کالاهای وارداتی از ایالات متحده تعدادی از محصولات پیشرفته و تخصصی را پوشش می دهند: مکمل های غذایی ، داروها ، واکسن های پزشکی ، ویتامین ها و آلبومین ، به تجهیزات پزشکی مانند فن ، اکسیژن رسانی ، واحد دندانپزشکی ، جراحی چشم ، مجموعه های آزمایشگاهی ، اجزای سونوگرافی و آندوسکوپی و همچنین محصولاتی مانند دریچه های قلب مصنوعی ، مصنوعی. موارد حیوانات و کشاورزی مانند گاوهای تولیدی ، میگوهای تولیدی ، اسپرم گاو و اجداد روز نیز در لیست واردات قرار داشتند.

با این حال ، ارزش واردات از ایالات متحده نیز در مقایسه با 2 سال کاهش یافته و 5 ٪ کاهش یافته است. با این حال ، تعادل تجارت ایران با ایالات متحده بسیار منفی است.

گزارش خیشبه طور کلی ، با توجه به ترکیب و حجم معاملات بین دو کشور ، مشخص است که سهم ایالات متحده از تجارت عمومی عمومی ایران بسیار کوچک و حاشیه ای است. این واقعیت ، نتیجه ظرفیت تجارت نیست ، منعکس کننده محدودیت های سیاسی ، تحریم ها و عدم وجود یک چارچوب خاص برای توسعه روابط اقتصادی دو جانبه است. در صورت توافق احتمالی بین تهران و واشنگتن در مذاکرات آینده ، می توان انتظار داشت که حجم معامله افزایش یابد و برخی از ظرفیت معاملات غفلت شده بین دو کشور به تدریج فعال شود.