
براساس بانک اطلاعاتی ریاست جمهوری ، مسعود مشی روز پنجشنبه شب با پرنس هالد بن سلمان بن عبدالعزیز با وزیر دفاع سعودی ملاقات کرد و با استناد به جوامع عمیق مذهبی ، فرهنگی و تاریخی اسلام و لزوم ادغام اسلام. ما داریم
رئیس جمهور تأکید کرد که انسجام کشورهای اسلامی پیش نیاز برای دستیابی به صلح پایدار ، امنیت و توسعه در منطقه است و گفت: این ترحم است که ملل با قیب ، کتاب و دین ، در سرزمینی پر از نعمت ، در تقسیمات و فقر شرکت می کنند. این شایسته ذهن اسلامی نیست.
پزشکان با اشاره به اهمیت اختلاف نظر و تقویت همکاری های منطقه ای ، گفتند که روسای کشورهای اسلامی می توانند الگوی مشترکی را برای همکاری ، سعادت و پیشرفت در جوامع دیگر فراهم کنند. جمهوری اسلامی ایران کاملاً آماده است تا روابط خود را با عربستان سعودی در همه زمینه ها گسترش دهد و همکاری های دو جانبه با سایر کشورهای اسلامی را خلاصه کند.
رئیس جمهور همچنین به وضعیت ناگوار مردم غزه اشاره کرد: “اگر کشورهای اسلامی به یک زبان مشترک برسند ، رژیم صهیونیستی دیگر قادر به تولید فاجعه بشردوستانه مانند آنچه امروز در غزه اتفاق می افتد ، نخواهد بود.”
پزشکان همچنان به استقبال از ایجاد گروه های کاری مشترک در مختلف سیاسی ، اقتصادی و امنیتی بین دو کشور ادامه دادند: ایران و عربستان سعودی می توانند با تکیه بر فرصت های مشترک و بدون نیاز به مداخلات خارجی ، بسیاری از مشکلات منطقه را حل کنند. ما امیدواریم که شکل گیری بین دو کشور باعث تقویت منافع جهان اسلام شود و دشمنان مداخله و تقسیم را ناامید کند.
سرانجام ، رئیس جمهور با استناد به اهمیت دیالوگ های دو جانبه و نقش سازنده آن در ادغام ثبات منطقه ای ، تمایل کشور ما را برای میزبانی پناهگاه سعودی و ولیعهد سعودی اعلام کرده است.
شاهزاده خالد بن سلمان بن عبدالعزیز ، وزیر دفاع عربستان سعودی نیز ابراز رضایت خود از دیدار جمهوری اسلامی ایران ، حرم سعودی و ولیعهد کشور ما ، افزود: “جلسات ما با جمهوری اسلامی ایران بسیار مفید بود.
وزیر دفاع عربستان سعودی بر لزوم انسجام و همگرایی در جهان اسلام تأکید کرد: “جناب عالی او به درستی علت اصلی جهان اسلام را ذکر می کند ، یعنی عدم وحدت و انسجام. هر تغییری ، مثبت یا منفی در منطقه ، به ناچار همه کشورهای آن را تحت تأثیر قرار می دهد.”
خالد بن سلمان بن عبدالعزیز بر نقش اصلی تهران و ریاض در معادلات منطقه ای تأکید کرد: ایران و عربستان سعودی دو ستون اصلی در منطقه هستند و روابط قوی بین دو کشور می تواند الگوی مؤثر برای همگرایی و هم افزایی در جهان اسلامی باشد. توافق پکن آغاز مسیر همکاری بین دو کشور است و سقف روابط ما می تواند فراتر از آن باشد.
وزیر دفاع سعودی همچنین گفت که رهبران سعودی مشتاق سفر به ایران در اسرع وقت هستند. مواضع ایران و عربستان سعودی مطابق با توسعه در غزه و فلسطین است. اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه ، ساحل غربی ، لبنان و سوریه تلاش های رژیم را برای استفاده از شکاف در منطقه نشان می دهد.
خالد بن سلمان با اشاره به اهمیت ادامه گفتگوهای دو جانبه ، رئیس جمهور ما را برای بازدید رسمی از عربستان سعودی به رئیس جمهور ما دعوت کرد و بر تمایل مقامات سعودی برای گسترش همکاری در همه زمینه ها تأکید کرد.