«گروه بهمن» با ضرر میلیاردی به پاییز رسید/ «کشاورز» با این فرمان «ایران خودرو» را می خواهد؟ – درخشان


گروه بهمن یکی از شرکت های بورسی است که در نیمه اول سال با زیان دست و پنجه نرم کرده و تداوم این روند باعث نگرانی سهامداران شده است.

گزارش کردن خدمات اقتصادی تابشیصورت های مالی شش ماهه خبمهن را در کدال نشان دهید گروه بهمن از ابتدای سال تا پایان شهریور بیش از 204 میلیارد تومان زیان خالص داشته است. این در حالی است که خبماهون در مدت مشابه سال گذشته سود قابل توجهی داشت اما اکنون در شرف ضرر است. روندی که به نظر می رسد با کاهش 98 درصدی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها و کاهش 84 درصدی کل درآمد عملیاتی گروه بهمن همراه بوده است.

خبماهون به ازای هر سهم چقدر ضرر تشخیص داد؟

گروه بهمن در این مدت به ازای هر سهم 15 ریال زیان خالص شناسایی کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت و در نهایت سود انباشته این شرکت بورسی با افت 5 درصدی مواجه شد.

رشد هزینه های مالی گروه بهمن

عملکرد شش ماهه این گروه نشان دهنده روند صعودی هزینه های مالی است. بنابراین در این دوره، بیش از 213 میلیارد تومان در گروه بهمن صرف هزینه های مالی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 140 درصد رشد داشته است.

بدهی های باخمن در نیمه دوم سال 1403 افزایش یافت

صورت های مالی شش ماهه گروه بهمن که به تایید حسابرس رسیده است نشان می دهد که این شرکت بورسی در این مدت بیش از 3200 میلیارد تومان بدهی جاری و بیش از 38 میلیارد تومان بدهی غیرجاری داشته که در مجموع اطلاعات بدهی گروه بهمن از ابتدای سال جاری تا پایان تابستان به بیش از 3 هزار و 300 میلیارد تومان مشخص شد که نسبت به پایان سال قبل، 28 درصد افزایش داشته است.

آیا کشاورز با این دست فرمان، ایران خوراکی می خواهد؟

نتایج ارقام ذکر شده در صورت های مالی گروه بهمن حاکی از روند منفی در مدیریت این شرکت است، شرکتی که تحت مالکیت، نفوذ و سهامداری گروهی جنجالی به نام کروز سازی و در راس آن قرار دارد. حمید کشاورز توچایی این شرکت طی سالیان متمادی به دنبال افزایش مالکیت و سهام خود در بهمن خودرو و ایران خودرو از طریق روش‌های خاص بوده است تا بتواند این شرکت‌های خودروسازی و سهامی را در اختیار داشته باشد. اهدافی که حواشی زیادی به همراه دارد و همچنان بحث های زیادی پیرامون حضور کروز در ایران خودرو و افزایش کرسی های کروز در هیات مدیره این شرکت خودروسازی وجود دارد.

بنابراین، برای همه اینها روشن است کروز و گروه بهمن از یکدیگر جدا نیستند و در بالای هر دو نام حمید کشاورز را می بینیم. در نتیجه با توجه به سوابق ضعیف گروه بهمن در ایجاد زیان خالص، افزایش بدهی و کاهش سودآوری، این سوال مطرح می شود که چگونه تصمیم گیرندگان در دولت و وزارت حراست به ایران خودرو اجازه می دهند، شرکتی که با بسیاری از Will It دست و پنجه نرم می کند. افتادن به دست کروز و افرادی که نتایج مدیریتی آنها منجر به ضررهای میلیاردی، کاهش سودآوری و افزایش هزینه های مالی شده است؟!