گروه تروریستی Mojahedin یک قدرت قدرت فرانسوی است – Tabnak


فرانسه همچنین مجاز به ایجاد یک پایگاه “جاسوسی ، تروریستی” در قلمرو خود است ، نه تنها به عنوان احیای مودجدین در زمان های مختلف ، بلکه رسما از منافقین به عنوان قدرت پروکسی خود در برابر جمهوری اسلامی استفاده کرده و از برگ مودجدین به عنوان ابزاری برای فشار و فشار در مذاکرات مختلف سیاسی استفاده کرده است.

با آگاهی از دولت و خدمات فرانسه ، کنفرانس ها و جلسات پنهان مودجدین در جریانهای مختلف تروریستی برگزار می شود ، که اخیراً موضوع جلسه مافیا را با رهبران گروه تروریستی سوریه مانند محمد آل -آاووس ، گروه تروریستی جیش آل اسلام کشف کرده است. علاوه بر این ، خاطرنشان می شود که ویزای ارائه شده توسط محدین برای این گروه تروریستی داعش متحد توسط سفیر فرانسه به ریاض تحویل داده شد ، که نشان دهنده ارتباط کامل اطلاعات و وزارت امور خارجه فرانسه با مودجدین است. همچنین شواهد زیادی در مورد هویت های جعلی وزارت امور خارجه ایالات متحده وجود دارد که هویت کاذب را با هماهنگی با سرویس اطلاعاتی فرانسه صادر می کند.

در طول بحران جنگ در ایران -یراک ، فرانسه ، به عنوان یکی از حامیان اصلی رژیم صدام ، وی همچنین نقش حامی بزرگ صدام را ایفا کرد. پشتیبانی شامل فروش تجهیزات نظامی و اطلاعاتی در عراق بود که منجر به تقویت توانایی های نظامی آن علیه جمهوری اسلامی شد. روابط نزدیک بین دو کشور در این دوره تأثیر عمیقی بر توازن قدرت در منطقه داشت و بحران ها را تشدید کرد.

مسئله خون آلوده یکی دیگر از موارد بحث برانگیز در خاطرات اقدامات خصمانه فرانسوی علیه جمهوری اسلامی است. توزیع محصولات خونی آلوده به HIV ، اقداماتی بود که دولت فرانسه به خوبی از عواقب بزرگ آن آگاه بود ، اما این سیاست را پشت سر گذاشت و به سلامت و سلامت جامعه ایران آسیب رساند ، که هنوز هم جامعه ایران را برای تحمل هزینه های این قتل گسترده بیولوژیکی هزینه می کند.

در سالهای اخیر ، فرانسه نشان داده است که همچنان به حمایت از گروه های جمهوری اسلامی ادامه می دهد. در شورش های سال و 2 ، دولت فرانسه نه تنها از قیام و اقدامات تروریستی گروه های جدایی طلب و تروریستی حمایت کرد ، بلکه به طور رسمی و حمایت سیاسی از روندهای جدایی طلب و جدایی طلبانه ، رسماً کارفرمای این گروه ها را تبریک گفت.

علیرغم آگاهی از ماهیت تروریستی گروه Mohadein و فعالیت های آنها ، فرانسه همچنان از این گروه به روش های سیاسی خود حمایت می کند. این رفتار اخیراً توسط نمایندگان مجلس ایرانی مورد انتقاد قرار گرفته است. در یک پیام ، علی اشر بتی راد ، عضو مجمع مشورتی اسلامی ، به قدرت وکالت موژاهدین اشاره می کند و از سیاست خارجی برای تجدید نظر در روابط خود با دولت فرانسه خواسته است تا دولت به فرانسه برسد یا با چهره غلبه کند.

این رویکرد فرانسوی نه تنها به حمایت از گروه های تروریستی و جدایی طلبانه خاتمه می یابد ، بلکه دولت فرانسه برای حمایت و حتی طراحی تحریم های گسترده علیه جمهوری اسلامی ، چه در صنعت خودرو و چه در بانکداری و تحریم های دارویی ، خاطرات دارد.