معدن سانگرو در امتداد خط مسئولان/صدها کارگر پس از 5 سال هنوز مطمئن نیست – Tabnak


معدن Sangro در خط مقامات/ هزاران کارگر پس از 5 سال هنوز نامشخص است

پنج سال از وعده بازگشایی معدن زغال سنگ در استان گیلان گذشته است و هنوز هم فراز و نشیب های زیادی وجود دارد. با این حال ، این تظاهرات در سالهای اخیر برای اعتراض به عدم اطمینان از معدن در مقابل نهادهای مختلف صورت گرفته است و دلیل سالها اعتراض به کارگران عدم معدن و کارگرانی است که بعد از سالها هنوز نامشخص هستند.

با توجه به سرویس اقتصادی Tabnak ، معدن Sangroro ، واقع در منطقه Farab در Rudbar ، در اواخر ژانویه سال جاری ، پس از چهار دهه فعالیت به دلیل غیر اقتصادی ، بسته شد. با این حال ، پس از پنج سال استراحت ، مینا باید به بخش خصوصی منتقل شود و فعالیت تولید خود را از سر گرفت ، که هنوز در دو سال به پایان نرسیده است. مدیرعامل Semit Gilan در 5 اوت تأکید کرد که مینا سانگاد به طور قطع فعال خواهد شد ، اما تا به امروز هیچ خبری در مورد شروع این معدن وجود ندارد.

بستن یک معدن بعد از پنج دهه فعالیت

کار در استخراج معدن سانگرورو با مساحت 2 هکتار در منطقه Ammarloo Rudbar در اوایل دهه 1980 آغاز می شود ، که سال کار خود را ادامه داد و نقش مهمی در تأمین زغال سنگ در کشور داشت ، اما در اواخر ژانویه به دلیل مشکلات و مشکلات اقتصاد.

Mine Sangrood بزرگترین واحد تولید زغال سنگ در استان گیلان است. فعالیت این واحد معدنی سالها متوقف شده است. اگرچه کارمندان استانی و استانی زمانی خبری در مورد بازگرداندن مجدداً سانگروو مینا و شروع کار کارگران هستند ، اما هیچ خبری وجود ندارد.

نکته مهم این است که این واحد معدنی طی سالها و 2 دو بار به حراج گذاشته شد و در مدت زمان کوتاهی به شرکت های برنده تحویل داده شد. اما تجارت ناکام ماند ، زیرا گفته شد شرکت های برنده به دلایل اقتصادی از همکاری خارج شده اند.

مقامات در تلاش بودند تا مشکلات حقوقی این معدن را حل کنند و روند بازسازی مجدد را تسهیل کنند ، که به نظر نمی رسید کافی بوده است. صدها جوان بیکار در دو بخش فاراب و هورگام در منطقه Amarlu سالها منتظر از سرگیری یک سنگروود گذشته بودند و این منبع تنها منبع تولید درآمد بوده است.

شایعات نشان می دهد که مینا سانگرورو در سال 2008 به دلیل مشکلات اقتصادی و تکمیل ذخایر بسته شد ، اما به نظر می رسد بسته شدن این معدن مربوط به سایر عوامل از جمله کمبود سرمایه گذار و فقدان ذخایر است. از طرف دیگر ، هزینه بالای استخراج ، قیمت زغال سنگ در بازارهای جهانی و کمبود سرمایه یکی از اصلی ترین موانع برای بازگرداندن معدن بود. مدیران و مشکلات حقوقی قراردادهای معدن و قبلی نیز عوامل مؤثر هستند.

آسیب جدی به صنایع مرتبط با زغال سنگ

بسته شدن واحد صنعتی دیگر که راکد و بسته شده است. علاوه بر بیکاری بیش از 5 معدنچی ، منجر به کاهش تولید زغال سنگ در استان گیلان شده است که باعث آسیب جدی به صنایع مرتبط با زغال سنگ شده است. از طرف دیگر ، این بسته شدن تأثیر منفی بر اقتصاد شهر رودبرببه ، به ویژه برای آمارلو ، کاهش سعادت اقتصادی و رونق منطقه داشت.

به گفته تابناک ، بستن این معدن به این معنی است که از سرمایه ملی و تجهیزات آن استفاده نمی شود ، بنابراین باعث آسیب اقتصادی اضافی به اقتصاد کشور و منطقه می شود. از طرف دیگر ، عدم تحقق وعده های مقامات برای بازگشایی مجدد ، احساس ناامیدی و بی اعتمادی در بین مردم ایجاد کرد و بسته شدن این معدن تأثیر منفی بر سرمایه گذاری در سایر معادن و واحدهای صنعتی در منطقه داشت.