این منابع از کجا به دور بسته بانک پاسارگاد رفتند/ این منابع کجا بودند؟ – تابناک


این منابع کجا رفتند؟

در حالی که بسیاری از افراد برای به دست آوردن ساده ترین وام های خرد با موانع بی شماری روبرو هستند ، بانک پاسارگاد به رهبری مجید کازمی ، مسیری متفاوت را طی کرده است و به نظر می رسد اولویت هایی از امکانات شرکت های مرتبط با آنها است ، شرکت هایی که بعضی اوقات در ساخت و فروش برج های لوکس در پایتخت نقش دارند.

گزارش خدمات اقتصادی Tabnak ؛ در حالی که بانک ها از پرداخت تسهیلات عمومی کوچک با هزار پیش فرض خودداری می کنند ، برخی از بانک های خصوصی رکورد شرکت های مرتبط را می شکنند. نمونه روشن او ، بانک Pasargad ، مدیریت شده توسط مجید غزمی من

طبق آمار رسمی بانک مرکزی (تسهیلات و تعهدات افراد مرتبط در سال 2) ، بانک پاسارگد بیش از 2.5 میلیارد تومانی از تسهیلات خالص به 4 شرکت متصل در طول سال پرداخت کرده است.؛؛؛؛؛ رقم شگفت انگیز اولویت های ناهموار در سیستم بانکی کشور است.

بانک Pasargad /////////

به عنوان مثال ، یکی از شرکتهای تابعه بانک ها ، گروه Pasargad Portlles است که یک بانک Pasargad 3.5 ٪ از سهام آنها را دارد و در مناطقی مانند ساخت و ساز فعالیت می کند. با استفاده از منابع بانکی در مقیاس بزرگ ، این گروه در حال اجرای پروژه هایی مانند Hemila تجاری و برج Advoctive در قلب تهران است. گفته می شود که برج لوکس چهار تجارت با قیمت نجومی و دلار معامله می شود و قیمت املاک تجاری را در اطراف آن بالا می برد.

اما این کل داستان نیست. بررسی آمار رسمی سال گذشته در مورد کار بانک ها در تسهیلات ملی مسکن همچنین نشان می دهد که بانک پاسارگاد در این زمینه نتایج بد و کم داشته است. در حالی که این برنامه ملی برای پناه دادن به درآمد متوسط ​​و کم است ، بانک پاسارگاد ترجیح می دهد بدون کمک به مردم در تحقق رویاهای مسکن ، برج های گران قیمت و سودآور خود را برای شرکت های خود بسازد.

بنابراین ، تضاد فریاد بین هزاران میلیارد دلار برای پروژه های خاص و عدم مسئولیت اجتماعی در جنبش ملی مسکن ، نتایج بانک را زیر سوال برده است.

ناراضی است ، اما بسیاری از مخاطبان خیش آنها از ناتوانی وام های خرد مانند ازدواج یا تولد این بانک شکایت می کنند. سوال ساده این است: چرا به جای حمایت از مردم ، شرکت هایی را خرج می کنید که گاهی اوقات قیمت مسکن را تشویق می کنند؟

این منابع کجا رفتند؟

آنچه تاکنون مطرح شده است عدم شفافیت مجید کامی ، مدیرعامل بانک پاسارگاد ، به دلیل این سطح از یک شرکت گسترده است و منابع را به سمت شرکت هایی هدایت می کند که به نظر می رسد حیاط خلوت بانک هستند. تابعی که نیاز به ورود آژانس های نظارتی ، به ویژه بانک مرکزی و آژانس تأیید عمومی کشور دارد.