
اعضای مجمع مشورتی سوم اسلامی با تغییر رسمی ساعت رسمی کشور برای صرفه جویی در مصرف هزاران مگاوات برق ، که طبق اعلام رسمی وزارت انرژی ، در تابستان امسال با 6000 مگاوات برق روبرو خواهد شد.
با توجه به مخالفت ماجلیس ، این لایحه معمولاً در پارلمان بررسی می شود و به نظر می رسد زمان آن برای مجلس نخواهد بود که حداقل یک سال آن را بگیرد.
لایحه دولت به جبران افزایش کمک کرد
در همین راستا ، علاءالدین رافیزاد ، رئیس اداری و استخدام آژانس استخدام این کشور ، که در یک برنامه تلویزیونی حضور دارد ، گفت که پارلمان می تواند بلافاصله ساعات دولتی کشور را بررسی کند و ساعات کار کشور را تعیین کند: قبل از سال ، تحت نظارت مجلس نمایندگان ، می تواند در اوایل ماه آوریل باشد.
وی افزود: طبق مطالعه ای که توسط وزارت انرژی و مطالعات بین المللی در این زمینه انجام شده است ، این تغییر ساعت تأثیر مستقیمی بر مصرف انرژی دارد و حتی حدود 1000 تا 5 مگاوات برق نیز دارد که به اندازه تولید روزانه نیروگاه است.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد که این میزان پس انداز می تواند به جبران خسارت کشور در کشور کمک کند و افزود: در هر صورت ، پارلمان درخواست کرده است که این لایحه برای تعیین ساعات رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارمندان ، دو بررسی اضطراری برای این لایحه داشته باشد.
رافیزاد با یادآوری اینکه قانون مدیریت خدمات دولتی ساعات کار کارمندان دولت 4 ساعت در هفته است ، و دولت اکنون فقط قدرت تغییر آغاز و پایان کارمندان را دارد ، و افزود که در شرایط خاصی مانند یک تاج یا حوادث غیر منتظره دولتی ، دولت نمی تواند ساعات کار کارمندان را مدیریت کند.
وی افزود: “در لایحه ای که در ماه مه در ماه مه تصویب نشده بود ، دولت می خواست ساعات رسمی کشور و سقف تعیین شده برای کارمندانی را که با توجه به عدم تصویب ، حل و فصل می کنند ، حل کند.
در حال حاضر ، کابینه وزیران که با گواهی عمل تأیید شده است
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: اکنون معیار اقدامات دولت ، تأیید کابینه وزیران در ساعات کار کارمندان دولت در اوج مصرف برق و فصل گرما است که یک ساعت از 1 ژوئن تا 5 سپتامبر آغاز می شود که از ساعت 9 صبح برای صرفه جویی در مصرف انرژی آغاز می شود.
رافیزاد افزود: “البته ، برخی از پیشنهادات وجود دارد ؛ به عنوان مثال وزیر انرژی پیشنهاد کرد که این آیین نامه در تاریخ 9 مه یا اوایل ژوئن تغییر یابد ، که هنگام حل و فصل اعمال می شود.
هدف دولت برای تهیه این لایحه چیست؟
لایحه دولت از دو مقاله به شرح زیر است:
ماده 1- دولت مطابق با الزامات زیست محیطی و مدیریت مصرف بهینه انرژی ، برای تغییر ساعت رسمی کشور به گونه ای که ساعت رسمی این کشور به حداکثر یک ساعت در سال منتقل شود و تا پایان همان سال به کشور قبلی خود برگردد.
ماده 1 دولت مجاز به تعیین فناوری در شرایط اضطراری و بحرانی مانند آلودگی هوا ، کمبود انرژی ، تصادفات غیر منتظره ، شیوع بیماری های جامع ، مانند ماه مقدس ماه رمضان ، با پیشنهاد اداری و اشتغال دولتی ، سازمان سقف و توافق نامه های بخش عمومی است.
در مقدمه این لایحه ، مطالعات جهانی نشان می دهد که بیش از 5 کشور ساعات رسمی خود را برای بهینه سازی نور طبیعی روز و سازگاری با تغییرات افقی تغییر می دهند. این تصمیم ، که تا دو سال پیش در کشور ما اجرا شد ، تأثیر بسزایی در کاهش مصرف انرژی به ویژه در ساعات اوج داشت و ساعت فعالیت های اداری و اجتماعی را با روشنایی طبیعی و کاهش قابل توجه در مصرف برق در بخش های مختلف تطبیق داد.
همچنین ، براساس گزارش تخصصی شرکت مدیریت شبکه انرژی ایران ، تأثیر تغییر ساعت رسمی بر روی کشور در روز معادل 5 مگا کاهش مصرف و 2 مگاوات است. این پس انداز به طور قابل توجهی بر مدیریت شبکه الکتریکی در کشور تأثیر می گذارد و برابر با ظرفیت تولید یک نیروگاه جدید است.
دولت در لایحه خود تأکید کرد: با توجه به اینکه ساعت رسمی کشور یک نسخه چند وجهی است که اثرات متفاوتی دارد و عواقب متفاوتی در زمینه های اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و زیست محیطی دارد ، تصمیم گیری تصمیم گیری نیاز به توجه همزمان به ابعاد بسیاری از موضوع و در نظر گرفتن الزامات و الزامات مربوطه دارد.
همچنین به نظر می رسد که وجود یک قانون ثابت در این زمینه امکان هماهنگی حداکثر با شرایط پیچیده و پیچیده امروز و نیازهای آن را از بین می برد.
بنابراین ، برای اطمینان از مقررات مؤثر در این زمینه و ایجاد نسبت لازم بین فعالیت های رسمی کشور با تغییرات شتاب و محدودیت های موجود ، تصمیم گیری برای تغییر ساعت کشور با دولت لازم است.
از طرف دیگر ، فراتر از تغییر ساعت ها و شرایط کار افسران عمومی و غیر دولتی نیز می تواند به عنوان راهی برای مدیریت شرایط خاص در نظر گرفته شود و در صورت تصمیم گیری برای تصمیم گیری در مورد سقف و زمان کار کارمندان نیز به دولت ، ظرفیت دولت واگذار شود.