براساس این گزارش ، دکتر مسعود کاوساری (دانشکده ارتباطات دانشگاه تهران) ، دکتر Ehsan شاه غاسمی (عضو گروه ارتباطات دانشگاه تهران) ، دکتر مهدی کاشفیفارد (عضو سواد رسانه ای و دکتری نمونه های جهانی نیز مورد توجه قرار گرفت.مورد) کمپین رسانه ای TEPSI علیه Snapfood مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
هدف از روابط عمومی تاریک ، آسیب رساندن به شهرت و شهرت شرکتهای رقیب است
D -C Kovari موضوعی از “تبلیغات سیاه روابط عمومی تاریک” را برای بحث در مورد مشکلات در مورد اهداف و تکنیک های شکل گیری روابط عمومی سیاه ارائه داد. وی اعتراف کرد: با ورود ادوارد برن به ایالات متحده ، بسته بندی جدیدی از دانش فروید از شرکتهای بزرگ ارائه شد و بعداً به عنوان روابط عمومی شناخته شد. تفسیری که من برای روابط عمومی ارائه می دهم “مکانیسم فروش میل” است. اما روابط عمومی تاریک معمولاً به عنوان رقبای کسب و کار در زمینه مارک ها و مشاغل تعریف می شود که امروزه به عنوان یک تبلیغات محاسباتی نیز وارد این زمینه شده اند. روابط عمومی سیاه توسط چهار فیلتر رد می شود: اولی تأکید بر ضعف هویت رقیب ، دوم ایجاد یک تصویر منفی است ، سوم بر این نقاط ضعف تأکید می کند و چهارمین سرقت مشتریان است. روابط عمومی سیاه همچنین تکنیک های مختلفی از جمله مرورگرهای منفی برای محصول دارد ، اسناد محرمانه را از کارمندان یا ستایش های جعلی ارائه می دهد یا ابراز می کند که معمولاً پاسخ منفی می دهند. نکته دیگر برای روابط عمومی سیاه استفاده از رهبران فکری است که از طریق آن موضوع را به دیگران منتقل می کنیم یا از نقاط ضعف رقبا استفاده می کنیم و آنها را می گیریم.
نمونه ای از روابط عمومی تاریک در یک حادثه با بندر عباس.
انتشار غیرمجاز تصاویر محرمانه از اتاقهای امنیتی بندر شهید رجا توسط آژانس مهر
سپس این کارخانه در مورد موضوع مهندسی افکار عمومی ، روابط عمومی سیاه و رابطه وی با حادثه بندر عباس بحث کرد. وی با بیان اینکه بندر شهید رجا پایتخت حمل و نقل کشور و مرکز بزرگ اقتصادی کشور است ، وی گفت: “متأسفانه امروز در ایران ، آنچه روابط تاریک با عموم نامیده می شود ، برخلاف متخصصان و دو راه برای روابط عمومی است.” علاوه بر شرکت های خصوصی و تجاری ، ما این رویکرد را در دولت نیز مشاهده می کنیم. به عنوان مثال ، سازمان های دولتی از رسانه ها به عنوان اهرم فشار برای اهداف خود برای دستیابی به اهداف اقتصادی خود در اوایل استفاده می کنند و بر افکار عمومی تأثیر می گذارند. ما همچنین با محتوای جعلی در بندر شهید رجائی سروکار داشتیم. به عنوان مثال ، در رسانه ها ، “انفجار” در بندر شهید رجای اتفاق افتاد تا مشخص شود که آیا این حادثه دقیقاً انفجار یا آتش سوزی بوده است. زیرا این دو مفهوم کاملاً متفاوت هستند. افشای غیرمجاز اطلاعات یکی دیگر از تکنیک های این زمینه است و ما دیدیم که خبرگزاری مهر یکی از دوربین های امنیتی را در بندر شهید رجائی منتشر کرده است و داده های ناقص از این ویدئو منجر به نتیجه گیری اشتباه احتمال حمله خارجی در بندر شد.
دقیقاً تبلیغات و روابط عمومی تاریک چگونه کار می کنند.
تجزیه و تحلیل کمپین رسانه ای Topsi در مقابل Snapfood
دکتر مهدی Cashefard با استناد به مقدمه ای از روابط تاریک با عموم در برخی شرکت ها ، با مطالعات تحلیلی کمپین TOPSI علیه Snapfood همراه است و می گوید: اگر این وظیفه عمومی و روزنامه نگاری ایجاد گفتگو در جامعه است ، خورشید با مردم.
این محقق سواد رسانه ای همچنان به تکنیک چارچوب منفی اشاره می کند (چارچوب منفیوی توضیح داد: در قسمت تاریک و عملکرد او برای از بین بردن شخص رقیب: کمپین تاسی نیز تکنیک های آشکاری مانند استفاده از “ترس اخلاقی” است. به این ترتیب ، سعی می کند یک شرکت رقابتی را مخالف ارزش های جامعه (عدالت ، عدالت و غیره) بسازد. به این ترتیب ، افکار عمومی به جای توجه به ابعاد پیچیده حقوقی تاریخ ، در یک محیط عاطفی و غیرمنطقی قرار دارد و در دام سازندگان کمپین قرار می گیرد.
وی افزود: خلاصه ای از ارائه وی از پیامدهای اجتماعی DarkPip برای جامعه ایران ، وی افزود: یکی از پیامدهای خطرناک روابط عمومی تاریک قطبش جامعه است. این دو قطبی مبتنی بر تکنیک “دوگانگی کاذب” است به این معنا که یک شرکت به دنبال رقابت برای به حداکثر رساندن منافع تجاری خود است و دیگری انحصاری است. از این گذشته ، در چنین محیطی ، فرسایش گفتمان عمومی اتفاق می افتد زیرا این بحث در فضای عمومی بیهوده است ، در حالی که چنین بحث های حقوقی باید در کانال های قانونی آن مورد بررسی و حل و فصل قرار گیرد. Darkpayer ، با این حال ، سعی دارد درک حقوقی از اشتباهات شناختی و عاطفی را تضعیف کند.
رقابت با تیراندازی از صحنه به غیرعادی ترین راه و فتح زمینه های رقابتی ، هدف بسیاری از تیم های روابط عمومی در سازمان ها است.
دکتر Esan Chessms ، ضمن تعریف روابط تاریک با عموم در قالب “دستکاری استراتژیک و پنهانی افکار عمومی” ، یک بحث پاتولوژیک در مورد اخلاق روابط عمومی در ایران را نشان می دهد و می گوید: “پیام های مثبت در مورد روابط تاریک با عموم تأثیر ساده ای بر مردم دارد.” وی همچنان به بحث در مورد معیارهای شناسایی روابط تاریک با مردم گفت و گفت: “کارهایی که برای روابط عمومی بسیاری از سازمان ها تعیین شده است این است که بیشترین روشها باید از مکان و مزارع که قبلاً فتح شده اند ، حذف شوند.”
برند ایرانی قربانی روابط عمومی تاریک و خود تاریخی است.
منصور سائی با اشاره به تخریب عناصر جامعه ایران از طریق روابط تاریک با عموم ، گفت: “گسترش تاریخ و فرهنگ ایران یکی از اهداف روابط تاریک با عرصه بین المللی ایران است ؛ به عنوان مثال ، فیلم” سیصد “و اقدامات فرهنگی دولت ها علیه ایران.
معلم دانشگاه گفت: “علاوه بر شفافیت و سرعت در پاسخگویی ، سکوت استراتژیک ، همراه با مسئولیت پذیری غیرمستقیم ، همچنین می تواند یکی از مارک های بهبود شرایطی باشد که اقدامات مخرب را تغذیه کرده است.” آنچه بیشتر در ایران مورد استفاده قرار می گیرد ، مقابله با مسئولیت های اجتماعی برای ایجاد داستانهای جدید برند است که می تواند در مواقع بحرانی مفید باشد.
در پایان جلسه ، وی همچنین در مورد رشد “باج” و قدرت آنها در استفاده از روابط عمومی تاریک هشدار داد و اعتراف کرد: سیاه اخبار توسط کسانی که اغلب در زمینه روزنامه نگاری تحصیلات دانشگاهی ندارند ، اداره می شود و این یک مکان ساده است.
پایان پیام