در ماه آوریل ، در ماه آوریل ، زنگ و صادرات را در ماه آوریل صادر نکرد و صادر کرد.


تجارت خارجی ایران ایران در ماه آوریل باعث کاهش حجم و ارزش کل ، تعادل تجاری مثبت اما شکننده ، ارزش پایین ارزش صادرات با توجه به ارزش بالای واردات و تمرکز شدید بر چندین بازار محدود است که برای افزایش صادرات ارزش ، متنوع سازی شرکای تجاری نیاز به سیاست های هوشمند دارند.

با توجه به سرویس اقتصادی Tabnak ، براساس آمار گمرک ، تجارت خارجی غیرقانونی ایران در ماه آوریل به 2 میلیون دلار و به ارزش 1.5 میلیارد دلار رسیده است که از نظر وزن 2 ٪ و 2 میلیون دلار کاهش یافته است که این تجارت خارجی نفت نیست ، تا 1 میلیون دلار و 1 میلیون دلار و 1 میلیون دلار. میلیون ها دلار اختصاص داده شده به واردات.

کاهش همزمان وزن و ارزش تجارت خارجی ، که نفتی نیست ، به دلیل رکود یا کاهش رشد اقتصادی ، محدودیت های بین المللی ، مشکلات حمل و نقل ، نوسانات دوره ارز و سیاست های تجاری داخلی است و برای ترکیب کالاهای صادراتی کمتر تغییر کرده است.

ساختار صادراتی خام

همچنین ، تفاوت در وزن و نزدیکی به ارزش صادرات و واردات نشان می دهد که کشور ما بخش بیشتری از وزن بالا و ارزش نسبتاً کم کالا را صادر می کند و در مقابل ، وزن کمتری و کالاهای بالاتر با ارزش افزوده را به دلیل ساختار صادرات بر اساس مواد اولیه یا کالاهای تکنولوژیکی بیشتر به ارمغان می آورد.

نکته مهم دیگر این است که صادرات ، که وارد نمی شود ، بیشتر از واردات واردات است. صادرات مبلغ 1.5 میلیارد دلار و 1 میلیارد دلار و 1 میلیارد دلار به ارزش 1 میلیارد دلار و 2 میلیون دلار است. اما از طرف دیگر ، با وجود تفاوت معنی داری در وزن صادرات و واردات ، ارزش آنها نزدیک به یکدیگر است و این نشان می دهد که میانگین ارزش کالاهای وارداتی به مراتب بزرگتر از ارزش متوسط ​​تن کالاهای صادراتی است.

میانگین ارزش گمرک کالاهای صادراتی در آوریل امسال 5 دلار بود ، در مقایسه با 5 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته. همچنین ، میانگین ارزش گمرک کالاهای وارداتی 5 دلار است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 5 ٪ افزایش یافته است ، و ارزش گمرک در هر تن کالاهای صادراتی با 1.5 درصد به 5 دلار افزایش یافته است. آمار نشان می دهد که ارزش کالاهای وارداتی به طور متوسط ​​بسیار تغییر نکرده است ، اما در مقابل ، ارزش متوسط ​​آداب و رسوم کالاهای وارداتی به دلیل واردات کالاهای گران قیمت افزایش یافته است.

چین بهترین بازارهای صادراتی ما را گرفت

براساس آمار ، بالاترین کالاهای صادراتی در ماه آوریل با 5 میلیون دلار ، عراق 5 میلیون دلار ، 2 میلیون دلار امارات متحده عربی ، ترکیه 2 میلیون دلار ، 2 میلیون دلار افغانستان ، عمان 2 میلیون دلار و 2 میلیون دلار پاکستان ، 2 درصد از کل ارزش صادرات ایران است.

چین با 5 میلیون دلار بیشترین صادرات ایران را دارد و به طور قابل توجهی از سایر کشورها فاصله دارد و عراق و امارات متحده عربی در مرحله بعدی قرار دارند. ترکیه همچنین به عنوان یک همسایه و شریک تجاری مهم چهارم است ، در حالی که در حال توسعه بازارهایی مانند افغانستان ، عمان و پاکستان نیز بازارهای صادراتی قابل توجهی هستند.

البته ، وابستگی بیش از چندین بازار محدود باعث شده است تا اقتصاد صادرات ایران در برابر تغییرات سیاسی ، اقتصادی یا تجاری در این کشورها آسیب پذیر باشد و از طرف دیگر ، بسته به یک یا چند بازار عمده مانند چین ، مذاکرات ایران را در مذاکرات تجاری کاهش می دهد.

گزارش های گمرکی نشان می دهد که احزاب اصلی برای واردات با ایران در ماه اول سال جاری ، از جمله امارات متحده عربی با 5 میلیون دلار ، چین 2 میلیون دلار ، ترکیه 2 میلیون دلار ، آلمان 2 میلیون دلار ، 2 میلیون دلار ، 2 میلیون دلار و 2 میلیون دلار و 2 درصد از کل ارزش واردات این کشور.