آیا اجرای فاکتور الکترونیکی لغو می شود؟ – درخشان


کالابرگ الکترونیک از سال 1401 به بعد یک تعهد قانونی بود و بخشی از این طرح در دولت قبل اجرا شد. به گفته مسئولان دولت سیزدهم، حدود 60 میلیون نفر از اجرای این طرح برای حمایت از اقشار آسیب پذیر بهره مند شدند و بیش از 90 درصد رضایت داشتند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسکانیوز، در اوایل سال 1403 – در زمان دولت قبل – پس از اتمام دو مرحله از این پروژه، هیات وزیران تزریق 20 هزار میلیارد تومانی برای اجرای مجدد این پروژه را تصویب کرد تایید او نیز 16 بود. او در اردیبهشت ماه سال جاری اعلام شد.

پس از شهادت آیت الله رئیسی و پایان نابهنگام دولت سیزدهم، دولت چهاردهم از شهریور ماه روی کار آمد و اکنون حدود 110 روز از روی کار آمدن دولت مسعود مزیکیان می گذرد.

ماه گذشته در گزارشی مفصل درباره نتیجه کالابرگ و چگونگی تحقق آن در دو سال گذشته صحبت کردیم که می توانید اینجا بخوانید.

بر اساس این گزارش، هفته گذشته فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سوالی که در این خصوص مطرح کرد، گفت: هر پروژه ای که نیاز به اجرا داشته باشد نیاز به زیرساخت دارد. کالابرگ الکترونیک اولین بار در مارس 1401 پیشنهاد شد و 6 فاز برای پوشش 14 میلیون خانوار برنامه ریزی شد، محدودیت های منابع وجود دارد و ما محدودیت های زیرساختی برای این موضوع داریم، این یک استراتژی است.

و ادامه داد: هدف اصلی آسیب نرساندن به معیشت خانواده های فقیر و آسیب پذیر است. دولت از تمامی راهکارهای موجود استفاده می کند و در صورت نیاز پس از ایجاد زیرساخت های لازم، صورتحساب الکترونیکی را اجرا خواهد کرد.

حال و پس از این سخنان باید دید آیا دولت در جهت افزایش و تامین زیرساخت های کالاهای الکترونیکی گام برخواهد داشت یا سازوکار جدیدی برای کمک به اقشار آسیب پذیر و به اصطلاح محروم جامعه در پیش خواهد گرفت.

این روزها که بودجه 1404 در مجلس و کمیته تلفیق در حال بررسی است، نوبت به انجام اقدامات لازم برای سال آینده رسیده است.