فونت در طراحی لوگو – انواع فونت فارسی و انگلیسی در طراحی لوگو


22/05/2021

5.96 هزار بازدید

چند برند بزرگ را بدون لوگو و علامت می شناسید؟ پاسخ روشن است؛ برای یک برند و کسب و کار بزرگ شدن و هویت داشتن اما بدون لوگو و علامت مطلقا غیرممکن است. لوگو نقش مهم و غیرقابل انکاری در درک برند توسط مشتریان دارد و هر برندی می خواهد بهترین و واضح ترین پیام ها را از طریق لوگو به مشتریان خود منتقل کند. در جهان طراحی لوگوانتخاب فونت یکی از اولین و اساسی ترین مراحل است. این که آیا لوگوی برند شما شکل دارد لوگوتایپ چه ترکیبی از نمادها و متن باشد، انتخاب فونت مناسب برای طراحی لوگو بسیار مهم است.

در این مقاله تلاش ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ Parmatik این است که با ارائه اطلاعات مفید در مورد انواع فونت در طراحی لوگو، نمونه ای از معروف ترین لوگوهای دنیا و نحوه انتخاب فونت در آنها را مشاهده کنید تا بتوانید بالاخره اولین قدم را بردارید

اهمیت انتخاب فونت در طراحی لوگو

انتخاب فونت مناسب در طراحی لوگو یکی از تنگناهای طراحی لوگو است. تحقیقات نشان می‌دهد که مشتریان به طور ناخودآگاه با حروفی که در بخش‌های مختلف هویت بصری برند استفاده می‌شود ارتباط برقرار می‌کنند و فعالیت‌های برند را پیش‌فرض می‌کنند.

اهمیت فونت در طراحی لوگواهمیت فونت در طراحی لوگو

لوگو نمادی از شخصیت یک برند است و طراحی این ماهیت ارزشمند به مجموعه ای از علوم روانشناسی، بازاریابی و گرافیک نیاز دارد. کنار هم قرار دادن رنگ های مناسب و استفاده از یک نماد گویا یک طرف این پازل را تشکیل می دهد. طرف دیگر انتخاب نوع فونت مناسب برای طراحی و سازگاری با پیامی است که برند برای بیان آن به طراحی لوگو روی آورده است.

علاوه بر اهمیت انتخاب فونت برای طراحی لوگو به تنهایی، زمانی که فونت مناسب برای برند انتخاب می شود، در سایر زمینه هایی که برند با مشتریان خود ارتباط بصری دارد، فونت انتخاب شده به طور مکرر در مقابل مشتریان قرار می گیرد که نمادی از نام تجاری; طراحی بروشور، ایمیل، نوشتن کارت ویزیت، محتوای وب سایت و غیره.

انواع فونت در طراحی لوگو

دسته بندی فونت های معروف در طراحی لوگو بیشتر برای فونت های انگلیسی استفاده می شود. در زبان انگلیسی این فونت ها به دسته های کلی تقسیم می شوند و قرار دادن لوگو یا متن ترکیبی با لوگو در این دسته ها چندان سخت نیست. هفت دسته کلی در بخش فونت انگلیسی وجود دارد:

  • فونت های serif یا serif : یک فونت کلاسیک و محافظه کارانه که نمادی از قابلیت اطمینان است. نماینده معروف این تایپ فیس سنتی Time New Roman است که در عنوان مجله تایمز از آن استفاده شده است.
  • فونت های سریف یا sans serifبدون سریف : با ظاهری مدرن تر در مقایسه با فونت های دندانه دار، طراحی ساده و تمیزتری ایجاد می کنند. معروف ترین فونت در این دسته فونت Calibri است. این فونت از ریشه خط یونانی گرفته شده است.
  • فونت ها سریف بشقاب : این فونت ها ظاهری مستطیلی در گوشه حروف ایجاد می کنند و به عنوان نمادی از خطوط مردانه و سبک وینتیج استفاده می شوند. کاربرد معروف این سبک در طراحی لوگوی سونی، هوندا و مزدا به کار می رود.
  • نوشتن فونت (سناریو): ظاهر زیبای این فونت ها قلم و قلم را تداعی می کند. حسی ظریف و درجه یک از این سبک فونت به دست می آید. لوگوهای کوکاکولا و فورد از این سبک فونت استفاده می کنند.
  • نمایش فونت ها (نمایش): استفاده از این فونت ها در طراحی لوگو چندان حرفه ای نیست مگر اینکه مخاطب هدف کودکان یا سازمانی با سبک کاملا غیر رسمی باشد. the font cooper نماینده این دسته است.
  • فونت های دست نویس (دست نوشته): این فونت های سفارشی معمولا ساختار عجیب و متفاوتی دارند و به دلیل اینکه میزان خلاقیت طراح را نشان می دهند برای بیان یک تجارت هنری و پر جنب و جوش مفید هستند. Patrick wave و Knewave نمونه هایی از این فونت ها هستند. با چنین فونت هایی می توانید به راحتی در ذهن مشتریان باقی بمانید.
  • فونت های تزئینی تزئینی): متمایز و چشمگیر هستند. فونت Fredericka نمونه ای از این سبک فونت است. در بین انواع فونت ها، فونت های تزئینی بیشترین تنوع را دارند. لوگوهای لگو، دیزنی و IBM دارای فونت های تزئینی متمایز هستند که مارک های آنها را کاملاً منحصر به فرد می کند.

طبقه بندی فونت های طراحی به زبان فارسی

در زبان فارسی مقوله هایی از نظر حروف نوشته وجود دارد که لزوماً مربوط به طراحی لوگو نیست، یعنی. فونت هایی که برای نوشتن زبان فارسی استفاده می شود بیشتر بر اساس موارد زیر تقسیم بندی می شوند:

  • ضخامت فونت: ضخامت معمولی (برای متون)، ضخامت متغیر و ضخامت یکنواخت
  • منبع و پیشینه تاریخی مانند نستعلیق، ثلث، کوفی، رقه و…

این دو سبک نسبت تقسیم بندی و انواع فونت های مرتبط را تغییر می دهند

  • فونت های متن
  • فونت عنوان
  • فونت های مختلف

هستند خوانایی در نگارش فارسی بسیار مهم است و فونت هایی که مشابه ترتیب حروف انگلیسی هستند برای نوشتن متون محبوبیت بیشتری دارند. فونت های مرتبط با طراحی لوگوی فارسی بیشتر سفارشی سازی شده و برای برندهای مختلفی مانند خندوانه یا رایتل طراحی می شوند. برخی از آنها به صورت لایه باز در اختیار دیگران قرار می گیرد. به این ترتیب شما تمام حروف را به صورت جداگانه برای طراحی و اصلاح برای برند خود با تغییرات مناسب در ایلاستریتور یا فتوشاپ در اختیار دارید. تغییر حروف در Illustrator نتایج بهتری به دست می دهد زیرا تغییر اندازه فونت باعث کاهش کیفیت تصویر نمی شود.

بهترین فونت های انگلیسی برای لوگو

لیستی از معروف ترین فونت های انگلیسی مورد استفاده طراحان گرافیک برای لوگوهای مختلف را مشاهده می کنید:

بهترین فونت های انگلیسی و فارسی برای طراحی لوگوبهترین فونت های انگلیسی و فارسی برای طراحی لوگو

  1. هلوتیکا. : این خط به طور گسترده توسط طراحان گرافیک استفاده می شود. در حالی که به گفته برخی از طراحان بسیار ساده و خوانا است، به عقیده برخی دیگر برخی از حروف نزدیک به هم هستند. با توجه به هدف پروژه، می تواند از اشکال خارق العاده خود به صورت فوق العاده سبک یا پررنگ و متراکم استفاده کند.
  2. : گاراموند دومین لیست برتر Garamond است که در سال 1989 به بازار معرفی شد. این فونت برای طراحی وب سایت و کتاب های درسی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
  3. تراژان.: تایپ فیس محبوب در پوسترهای هالیوود تراژان است. انتقال مفاهیم رسمی مانند ازدواج یا مذهب برای این فونت رایج است.

فونت های دیگری در زبان انگلیسی استفاده می شود که معروف ترین آنها عبارتند از:

  1. فوتورا.
  2. Bickham Script Pro.
  3. بودونی.
  4. فروتیگر.
  5. گاتهام
  6. کاسلوم
  7. راکول

بهترین فونت های فارسی برای لوگو

در زیر نمونه هایی از فونت های رایگان و محبوب فارسی برای طراحی لوگو آورده شده است.

فونت تابشی: این فونت چند لایه در صورت استفاده خلاقانه، تمایز خوبی از رقبا ایجاد می کند.

فونت سوفی: یک فونت مدرن که از خط مثلثی وارد طراحی گرافیکی شد. نظم و زیبایی این فونت طراحی لوگو بی نظیر است.

فونت حماسی: با استفاده از این فونت رایگان می توانید از هر سه حالت پررنگ، نازک و متوسط ​​استفاده کنید.

فونت آراها: فونت های آراها در بازاریابی دیجیتال و برندسازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

چگونه یک فونت خاص و خوب برای لوگو انتخاب کنیم؟

برای انتخاب یک فونت خاص و خوب کوتاه ترین و بهترین راه استفاده از دانش افراد حرفه ای در این زمینه است. اما قبل از آن، و برای بررسی چند معیار خوب برای اندازه گیری لوگوی مورد نظر خود، می توانید عواملی را که در این بخش پوشش می دهیم در نظر بگیرید. به این ترتیب، فونتی که انتخاب می‌کنید، اگرچه نزدیک به احساسات شماست، غیرحرفه‌ای نخواهد بود:

انتخاب فونت مناسب برای لوگوانتخاب فونت مناسب برای لوگو

  • با دسته بندی مناسب و شناخت کسب و کار خود شروع کنید. ارزش های اصلی در کسب و کار شما چیست؛ چه کسب‌وکار مرتبط با فناوری و صنعت باشید، چه لوگوی شما باید ارزش‌های یک تجارت فرهنگی مانند فروش کتاب را منعکس کند. هر کسب و کاری می تواند بیانی در لوگوی خود داشته باشد. به عنوان مثال، لوگوهای برندهای سرگرمی زوایای کمتر و دایره ها و قوس های بیشتری دارند. به فونت استفاده شده در لوگوی دو شرکت فیلمسازی مطرح دنیا، دیزنی و پارامونت توجه کنید:
  • اگر قبلاً نماد برند را به عنوان یکی از ویژگی های برند خود انتخاب کرده اید، حتماً به تطبیق فونت با این نماد فکر کنید. به هماهنگی لوگو و فونت در لوگوی Tidey Finance توجه کنید. بر اساس استفاده صحیح از رنگ آبی در لوگوی این موسسه مالی ارزش های روانشناختی رنگ ها در تجارت ضمنا هارمونی زیبای آیکون و فونت طراحی شده کاملاً قابل مشاهده است:
  • به لوگوی شرکت کنندگان توجه کنید. توجه به لوگوی رقبا کار حسابرسی شما را آسان تر می کند. رقبا در هر بخش بازار تعیین کننده هستند. با توجه به لوگوی آنها کمترین مزیتی که می توان ایجاد کرد عدم تکرار و شباهت با آنهاست.
  • فونت های ساده را ترجیح دهید. در دنیای طراحی گرافیک و بازاریابی، ساده ترین نمادها و شعارهای بصری ماندگارتر هستند.
  • فونت هایی را در نظر بگیرید که بی انتها هستند. فونت هایی که به طور ناگهانی مد می شوند نیز می توانند ناپدید شوند، بنابراین لوگوی خود را در آن فونت ها رها نکنید.
  • اگر می خواهید مطمئن شوید که فونت مناسب را انتخاب کرده اید، قابلیت رنگ آمیزی فونت را بررسی کنید. اگر بتوانید نتیجه خوبی از آن در چندین رنگ مختلف ببینید، این عدد کمک زیادی به شما در برگزاری کمپین های تبلیغاتی و ویژه می کند.

جای تعجب نیست که صاحبان کسب و کار زمان زیادی را صرف تحقیق و تحقیق می کنند و از حرفه ای ترین افراد در این زمینه برای طراحی لوگویی استفاده می کنند که برای سال های آینده شناسه برند آنها خواهد بود. برای طراحی لوگو به شرط صرف هزینه کافی می توانید فونت مخصوص سفارش دهید یا با چشمانی باز و دانش کافی از فونت های موجود استفاده کنید. هر انتخابی که دارید، اجازه دهید ما به شما مشاوره دهیم و بهترین راه حل ها را برای انتخاب فونت برای طراحی لوگو، طراحی لوگو و در نهایت ارائه دهیم. طراحی هویت برند بصری در پارماتیک با شما هستیم.