دانشگاه آزاد به همراه سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است – خبرگزاری مهر از ایران و جهان



گزارش کردن خبرگزاری مهر به گزارش دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست مشترک شورای کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با ادای احترام به روح امام خمینی (ره) که در سال 58 شجره طیبه بسیج را پایه گذاری کرد. و یادی از شهدای بسیج کرد. وی با تجلیل از شهدای انقلاب اسلامی و شهدای مقاومت گفت: این روزها با تقدیم شهدایی چون سید حسن نصرالله اوج مبارزه اسلام و کفر را شاهد هستیم. هاشم صفی الدین و ما رهبران بزرگی هستیم که راه شهید حاج قاسم سلیمانی را دنبال می کنیم.

همانطور که هفته بسیج را تبریک می گویم و به جلسه مراجعه می کنم مقام معظم رهبری با بسیجیان کشور تصریح کرد: حقیقت بسیج را زیبا، حکیمانه و شیوا بیان می کردند، از شهید شهریاری یاد می کردند و فکر می کردند این شهید بزرگوار دارای فرهنگ بسیجی است. یعنی در واقع فرهنگ بسیجی مهمتر از خود بسیج است و در واقع تعریف الگویی برای بسیج و بسیجی بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به یکی از سخنان آیت الله جوادی آملی در وصف شهید شهریاری اشاره کرد و تصریح کرد: آیت الله جوادی آملی در وصف شهید شهریاری رمز موفقیت شهید شهریاری و یارانش را درک دانستند. حقیقت علم، هجرت از او به آشنا و ترغیب به چنین هجرت است. این سه بخش بسیار مهم است و ما باید حقیقت علم را درک کنیم، بتوانیم از آن به دانش مهاجرت کنیم و دیگران را به مهاجرت تشویق کنیم.

طهرانچی در ادامه با بیان اینکه افتخار رفیق و همرزم شهید شهریاری را داشتم، گفت: خداوند به این شهید عزیز درجات عالی و پایداری عنایت کرده است. اصل و نسب شهید شهریاری به این دلیل است که پس از سال ها ذکر نیکی هایش پایدار شد.

وی با اشاره به علت ماندگاری یاد و خاطره شهید شهریاری خاطرنشان کرد: شهید شهریاری نه تنها یک مهندس هسته ای کارآمد و مبتکر بود، بلکه هجرت از علم به دانش در این زمینه مهم بود و شهید شهریاری چه کرد شهید شهید متوجه شد که حقیقت علم است . واقعیت این است که اگر به حقیقت موضوعی نرسیدیم، هر چه پیرامون آن تلاش کنیم، موفق نخواهیم شد. در واقع انسان خوب بدون شخصیت خوب وجود ندارد. بالاخره این صورت است که پیر می شود و از خوبی می افتد، اما اگر انسان به حسن خلق برسد، هر چند پیر شود، دوباره جوان و زیبا می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: موضوعی که مقام معظم رهبری به عنوان الگو، شاخص و محک برای بسیج اساتید مطرح کردند، شهدایی بودند که با ما زندگی کردند، آنها یک کیلومتر با ما فاصله ندارند، شهدایی که در بین ما بودند. .

طهرانچی با اشاره به این سوال که چه شد که این شهدا به مقام و منزلت والایی دست یافتند، گفت: این موضوع بسیار مفصل است، خداوند در قرآن در وصف پیامبر اکرم (ص) می فرماید، ایشان هم در بازار و جامعه مانند حرکت می کنند. او هم مثل شما زندگی می کند، هم نیازهای فردی و هم اجتماعی دارد، اما روحیه عالی، شخصیت عالی و طبیعت خوب او را متمایز می کند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وقایع بین دو خط ایمان و کفر از منظر تاریخی، تصریح کرد: در این زمینه امروز به جایگاه حساسی رسیده ایم که باید نسبت به آن آگاه باشیم، غرب با تمام توان خود برای رسیدن به آن ادامه دارد. سلطه او برنامه مدونی دارد. غرب انقلاب صنعتی را در نسل های یک، دو، سه، چهار و پنج انجام داده است. نسل چهارم انقلاب صنعتی همان انقلابی بود که در 20 سال گذشته از آن گذشتیم که در آن فضای مجازی واقعی و با ویروس کرونا او همه ما را به این فضا برد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امروز به جایی رسیده ایم که فکر می کنند سازمانی اگر هوشمند نباشد و در بستر مجازی نباشد، سازمان نیست. در واقع نسل چهارم انقلاب صنعتی مقدمه ای برای نسل پنجم انقلاب صنعتی بود. برخلاف چهار نسل قبلی، نسل پنجم انقلاب صنعتی مردم محور است. یعنی هویت انسانی را از انسان خواهد گرفت و با هویت ابزاری به آن می پردازد. به دنبال ازدواج مرد با ماشین است، پس آمده است ازدواج مرد و مرد را نفی کند و ده هزار سال روابط انسانی را به شدت انکار می کند، اصل آفرینش را انکار می کند که زن و مرد زوج آفریده شده اند. .. جنسیت را امری نسبی در نظر می گیرد، بنابراین مشکل بزرگتری ممکن است پیش بیاید و مرد را با ماشین جفت کند.

طهرانچی با بیان اینکه انقلاب صنعتی نسل پنجم همه اینها را اندیشیده و برنامه ریزی های لازم را انجام داده است، گفت: همانطور که این نسل از انقلاب، ازدواج مرد و مرد را ایجاد می کند تا ازدواج زن و مرد را از بین ببرد، به دنبال این است که زن و شوهر نیز به دنبال آن باشند. یک نفر را وادار کنید با ماشین برود اینها بحث های بسیار جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به شعارهایی که علیه مردم غزه و لبنان داده شد، خاطرنشان کرد: کسانی که به راحتی شعر می خوانند و می گویند مردم غزه مدرسه دیگری نسازید که ما فرزندان شما را کشتیم، معتقدند نسل باید فقط داشته باشد. دو نوع مدیریت حتی اگر مسلط باشد، کسی که بر اساس ژنتیک، گذشته، آرمان ها و تفکراتش تحت سلطه قرار نگیرد، مرد مقاومت می شود و مردان مقاومت روی این زمین رهبر ندارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: وقتی از آمریکایی ها می پرسند دشمن شما کیست، می گویند ایران. چرا این اتفاق می افتد، چه ایران به اقتصاد آمریکا آسیب می زند یا هسته مرکزی آمریکا را تهدید می کند، هیچ کدام از این ها، می گویند ایران دشمن اول ماست چون ایران فرهنگ مقاومت در برابر نظام سلطه دارد. سلطه فقط تصرف زمین نیست، موضوع تسلط بر مردم است. آمریکایی ها بومیان بی شماری را کشتند تا بر سرزمین آمریکا حکومت کنند. همچنین در زمان کرونا 7 میلیون نفر را کشتند تا بتوانند وارد نسل پنجم انقلاب صنعتی شوند تا بتوانند تغییرات تکنولوژیکی و نظام سلطه را انجام دهند.

طهرانچی در ادامه با تاکید بر اینکه مقاومت امروز نیازمند دو سلاح است، گفت: این سلاح ها نرم افزاری و سخت افزاری است. اگر سلاح سخت افزاری نباشد همه را می کشند و اگر سلاح نرم افزاری نداریم پس چرا مقاومت می کنیم، اساساً اصل مقاومت بر این دو قسمت است، حالا مانع این مقاومت باید فرهنگ بسیجی باشد که ایمان به خدا و ایمان به نفس است که مقام معظم رهبری به خوبی بیان کرده اند.

وی ادامه داد: این مانع در چه چارچوبی باید کار کند، یکی از آن چارچوب ها نهاد دانشگاه است، نهاد دانشگاه یکی از جاهایی است که غذای فکری ایجاد می کنید. در این موسسه شما سلاح های نرم افزاری و سخت افزاری می سازید. فکر نکنید کاری که در این لحظه انجام می دهید کامل است، این کارها لازم است اما کافی نیست، اگر از این غفلت کنیم ما را به اسارت و بردگی می کشاند. اگر نادیده بگیریم نسل را می کشند و بعد به بردگی می کشند، ما در نقطه بسیار حساسی هستیم. این یک واقعیت است، واقعیتی است که ما باید شبانه روز با آن مبارزه کنیم، همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اگر پیشرفت علمی بیشتر بود، حوادث غزه و لبنان اتفاق نمی افتاد. اگر در زمینه سخت افزار و نرم افزار کم کاری کنیم، ضرر خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه نهادی است نه سازمانی که بخواهد با سازمان بسیج رقابت کند، گفت: دانشگاه نهادی است که با افتخار سازمان بسیج را در خود جای داده است، امروز بحمدالله در ماست. دانشگاه آزاد اسلامی، پ. ما مرزی با بسیج نداریم و اینطور نیست که این دو ساختار با هم برخورد کنند، زیرا باید با هم به اتفاق بزرگتری برسند و آن اتفاق بزرگتر تقویت مقاومت است. در واقع ما باید ژنرال پشتیبان جبهه مقاومت باشیم.

طهرانچی تاکید کرد: در این زمینه باید کارها انجام شود، تغییراتی صورت گیرد و مهمتر از آن خلقت. این آفرینش باید در مسائل فرهنگی و علمی و فناوری انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم حرکت در این عرصه تصریح کرد: جبهه مقاومت با همه اجزای خود در مقابل جبهه کفر همسو شده است، این صف بندی برای نجات بشریت است. خود انسان در خطر است، مردی که با ماشین ازدواج کرده دیگر مرد نیست. بنابراین باید تلاش و حرکت مثمر ثمری در این زمینه صورت گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد که ما به عنوان سرباز در این راه حقیقت علم را کشف کنیم و از علم به دانش هجرت کنیم و دیگران را به این راه تشویق کنیم.

در ادامه جلسه سیدمحمود هاشمی مسئول بسیج اساتید و دفتر هماهنگی مراکز دانشگاه های آزاد اسلامی به ارائه گزارشی از عملکرد بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: ارزیابی فعالیت کانون های بسیج اساتید در زمینه های مختلف و همچنین ایجاد سبد فرهنگی برای واحدها از جمله فعالیت های بسیج است. این اساتید بودند که در ارزیابی دریافتند که کانون های بسیج اساتید در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند و در کشور جلوتر هستند.

وی ادامه داد: نظارت بر ستاد مرکزی استان ها، برگزاری همایش های علمی و ملی «امید و ثبات اجتماعی» و «نمونه زن مسلمان در آیینه 50 ساله»، برگزاری 36 کرسی علمی ترویجی در 6 ماه گذشته، برگزاری نشست های توجیهی. برای مسئولان، برگزاری بیش از 320 جلسه کانون، برگزاری 970 جلسه توجیهی و تقویتی علاوه بر برنامه های ویژه، برگزاری 85 جلسه علمی و اردوگاه های فناوری، کمک به جبهه مقاومت در کمپ شهید. کلاهبرداران، جمع آوری کمک برای مردم مظلوم غزه و لبنان و غیره. بخشی از فعالیت های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است.