شاید برای شما هم پیش آمده باشد که اطلاعات را از یک وردپرس به وردپرس دیگر منتقل کنید. من به شما خواهم گفت که چرا قبلاً چنین نیازی احساس می شود، اما بسیاری از افراد این فرآیند را دشوار و غیرممکن می دانند و در طول این فرآیند به مواردی مانند محتوای از دست رفته، عدم تطابق تصاویر، عدم توانایی در انتقال همه اطلاعات و غیره فکر می کنند. امتناع می کنند.
در این آموزش می خواهم به شما یاد بدهم که چگونه با استفاده از خود وردپرس به راحتی در کمترین زمان ممکن این کار را انجام دهید.
چرا باید اطلاعات از یک سایت به سایت دیگر منتقل شود؟
سوالی که پیش می آید این است که چرا باید اطلاعات از یک سایت وردپرسی به سایت دیگر منتقل شود چرا که این کار در واقع کپی اطلاعات است و تکرار در سئو کار اشتباه و خطرناکی است. اما همیشه اینطور نیست و ممکن است دلایل مختلفی برای این انتقال داشته باشیم. فرض کنید می خواهید سایت خود را دوباره طراحی کنید و نمی خواهید در این مدت از کار بیفتد. بهترین کار این است که اجازه دهید سایت فعلی به کار خود ادامه دهد. اگر قصد انجام این کار را دارید و احساس می کنید به یک تیم متخصص برای همراهی شما نیاز دارید، می توانید خدمات طراحی سایت وردپرس از مجموعه SEO Master استفاده کنید.
کار طراحی را بر روی هاست لوکال یا دیگر انجام دهید و پس از اتمام کار طراحی سایت جدید، تمام اطلاعات سایت قدیمی را به سایت جدید منتقل کنید و سایت قدیمی را حذف کنید یا با سایت جدید جایگزین کنید.
یا حتی اگر سایت فعلی در دسترس نباشد و بخواهید محتوای آن در سایت جدید شما باشد، در این صورت انتقال اطلاعات یک عنصر حیاتی و مفید است.
چگونه تمام اطلاعات را از یک سایت وردپرس به سایت دیگر منتقل کنیم؟
خوب، اکنون که اهمیت انتقال اطلاعات از یک سایت وردپرسی به سایت دیگر را می دانیم، باید ببینیم چگونه می توانیم این کار را انجام دهیم. اگر یک سایت کوچک با محتوای کم دارید، مشکلی نیست و می توانید آن را به صورت دستی انجام دهید. اما اگر حجم مطالب زیاد باشد دیگر امکان انتقال دستی وجود ندارد و کار بسیار سخت می شود.
یکی از راه ها استفاده از FTP است که نیاز به دانش کار با FTP و اتصال آن به سایت وردپرس دارد که گاهی با خطاهای مختلف اتصال و انتقال مواجه می شوید.
ساده ترین راه استفاده از خود وردپرس است. افزونه وردپرس نام دارد وارد کننده WP این در قلب وردپرس شما قرار دارد و نیازی به دانلود و نصب جداگانه آن ندارید. فقط آن را از تب tools در تب import فعال کنید تا به صورت خودکار نصب و فعال شود.
هنگام انتقال اطلاعات از این طریق، می توانید به راحتی موارد زیر را انتقال دهید:
- کتاب مقدس
- ورق ها
- بازدیدها
- زمینه های سفارشی
- موارد متفرقه
- لیست ها
- پست های سفارشی
- عکس ها
- ویدیوها
- فونت ها
- صداها
- و…
اگر به دلایلی نمی توانید این ابزار را از وردپرس خود نصب کنید، می توانید آن را مستقیماً از مخزن وردپرس دانلود و نصب کنید و مراحلی را که در مرحله بعد توضیح خواهم داد ادامه دهید.
برای این انتقال چندین مرحله باید انجام شود:
- صادرات اطلاعات از سایت اول: ابتدا باید اطلاعات را از سایت اول صادر کنیم.
- وارد کردن اطلاعات در سایت هدف: در این مرحله فایل XML را که حاصل مرحله اول است در سایت جدید آپلود می کنیم.
- درخواست شناسایی نویسندگان و پیوست ها: وقتی انتقال کامل شد، از ما میخواهد که یک نویسنده را به محتوای منتقل شده در سایت جدید اختصاص دهیم
آموزش انتقال اطلاعات با طراحی
برای انجام این کار نیازی به افزونه WP Importer ندارید و تنها زمانی که اطلاعات را در سایت مورد نظر آپلود می کنید باید آن را نصب کنید. در این مرحله مانند تصویر زیر وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و از منوی کناری جستجو کنید ابزار به زیر منو نگاه کنید برون سپاری در صفحه گزینه هایی که باز می شود کلیک کنید هر محتوایی را انتخاب کرده و دکمه را فشار دهید فایل صادرات را دانلود کنید کلیک کنید
در این مرحله، شما یک فایل با پسوند XML دارید که باید آن را در سایت دیگر وارد کنید.
آموزش ورود اطلاعات
به سایتی بروید که می خواهید اطلاعات در آن درج شود. در این مرحله باید افزونه WP import را برای انتقال اطلاعات نصب و فعال کنید، در سایت جدید از پنل وردپرس به ابزارها رفته و بر روی زیر منوی import کلیک کنید.
اگر قبلا از این روش استفاده نکرده اید، در تصویر بالا زیر کلمه وردپرس می بینید، همین حالا آن را نصب کنید، مانند سایر موارد و با کلیک بر روی آن، افزونه برای شما نصب و فعال می شود و وقتی دوباره آمدید در همین مسیر باید روی گزینه راه اندازی افزونه کلیک کنید. و مطابق تصویر زیر فایل XML که از سایت قبلی گرفته اید را انتخاب کرده و روی دکمه کلیک کنید فایل ها را آپلود و وارد کنید روی آن کلیک کنید.
با توجه به تصویر زیر باید نویسنده محتوای منتقل شده را مشخص کنید و در نهایت اگر می خواهید رسانه در سایت جدید شما آپلود شود، کادر مورد نظر را علامت بزنید.
رفع خطاهای فایل xml هنگام درج
در طول مراحل نصب، باید به چند نکته توجه کنید. مطمئن شوید که به اندازه هاست قبلی سایت فضای دارید تا با مشکل مواجه نشوید.
اگر در حین بارگذاری با مشکلی مواجه شدید، دیگر این کار را تکرار نکنید زیرا ورودی همچنان در پس زمینه انجام می شود و با چند بار تکرار آن، اطلاعات را چندین بار وارد خواهید کرد.
در صورتی که با خطای timeout یا limitation مواجه شدید، ابتدا با هاست خود صحبت کنید و در مرحله بعد فایل htaccess را ویرایش کنید و اطلاعات زیر را به ابتدا یا انتهای این فایل اضافه کنید.
php_value memory_limit 512M php_value upload_max_filesize 512M php_value post_max_size 512M php_value max_execution_time 600 php_value max_input_time 600
فرآیند انتقال اطلاعات همیشه مستعد خطا است، بنابراین قبل از انجام این کار حتما از سایت های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل، با بازگردانی نسخه پشتیبان، مشکل را برطرف کنید.
اگر به وردپرس و طراحی سایت علاقه دارید آموزش وردپرس مجموعه ما را از دست ندهید
5 از 5 – (1 امتیاز)