لوازم خانگی کارکرده را به جای نو می فروشند / ترفند جدید دلالان چیست؟ – درخشان


مصرف کنندگان برندهای خارجی همچنان لوازم خانگی قدیمی خود را به کالاهای جدید داخلی ترجیح می دهند و بی اعتمادی به کالاهای داخلی باعث می شود که برخی از مغازه ها لوازم خانگی دست دوم را به نام نو بازسازی و رنگ آمیزی کنند یا حتی محصولات نامرغوب را قاچاق کنند و به افراد مبتلا بفروشند. یک تضمین

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، بعد از ماجرای سرای ایرانی و مشتریانی که از خرید این فروشگاه های زنجیره ای ناراضی بودند که نرخ سود اقساط و پیش پرداخت را در نظر گرفتند و در تحویل کالای سالم صحت نشان ندادند. موضوعی که در گزارشی با عنوان می درخشد کلاهبرداری از افکار عمومی، شیوه جدید «کاخ ایرانی» این موضوع را بررسی کنید

پس از این بی اعتمادی به کالای ایرانی که البته در سال های اخیر افزایش یافته است، بسیاری از مصرف کنندگان تمایل بیشتری به کالاهای خارجی برای تامین کالاهای مورد نیاز خود نشان داده اند و همین امر باعث گسترش کلاهبرداری در بسیاری از فروشگاه های لوازم خانگی شده است. بنابراین گزارش های مردمی برخی از فعالان این صنف از این شرایط استفاده می کنند و لوازم خانگی مستعمل را در کارگاه، انبار یا پشت مغازه خود تعمیر و رنگ آمیزی می کنند و با نام نو به مردم می فروشند.

برخی از شهروندان در فضای مجازی گلایه کرده اند که متخلفان تا آنجا پیش رفته اند که برچسب محصولات را تغییر داده و به نام کالای خارجی با قیمت بالاتر به مردم می فروشند.

از سوی دیگر، بر اساس سالنامه آماری وزارت صنعت معدن و تجارت، اگرچه صنعت لوازم خانگی یکی از صنایعی بود که در سال 1396 تحت تاثیر تحریم‌های واردات قرار گرفت، اما با افزایش قابل توجهی در تولید، اکنون بیش از شش سال از آن می‌گذرد. ممنوعیت واردات لوازم خانگی همچنان شاهد حضور برندهای خارجی در بازار هستیم.

لوازم خانگی دست دوم را به جای نو می فروشند/ ترفند جدید دلالان را لو دادند!/ تکمیل

از سوی دیگر، بر اساس داده های مرکز آمار ایران، میانگین تورم نقطه به نقطه لوازم خانگی از فروردین 1403 تا آذرماه امسال به حدود 25 درصد رسیده است. تورم نقطه به نقطه نشان دهنده درصد تغییر شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است که نشان دهنده کاهش قدرت خرید مردم نسبت به سال گذشته است.

به گزارش تابناک، به نظر می رسد عدم تعادل ارزی، مشکلات توزیع ارز، دخالت دولت در قیمت گذاری و عدم توازن توزیع منابع و مواد اولیه محدود به تعداد بیشماری از فعالان صنعت لوازم خانگی از مهمترین عوامل تورم در این صنعت باشد. به همین دلیل برای شناسایی کالاهای جدید از قدیم، لازم است کد شناسایی کالا و کد رهگیری بررسی و در سامانه کلی معاملات درخواست شود.