آمار زنگ هشدار در مورد رکود مدیریت پزشکی/ کمین؟ – تابناک


آمار ، کدام زنگ برای مدیریت پزشکی است/ آیا رکود وجود دارد؟

آخرین گزارش بانک مرکزی نشان می دهد که رشد اقتصادی ایران در شش ماه اول سال مثبت است ، اما سرعت آن در مقایسه با سال گذشته کاهش می یابد.

با توجه به سرویس اقتصادی Tabnak ، بررسی های بانک مرکزی نشان می دهد که میزان رشد اقتصادی روغن در این بازه ، به 4.3 ٪ رسید این رقم در مدت مشابه سال گذشته 4.9 درصد بود ، که نشان می دهد کاهش وجود دارد همچنین سرعت رشد اقتصادی بدون روغن همچنین ، از 4.9 درصد در شش ماه اول سال گذشته 4.3 ٪ او امتناع کرد.

جزئیات رشد بخش های اقتصادی

داده های منتشر شده از اجرای گروه های اقتصادی نشان می دهد که ارزش افزوده در بخش های مختلف به شرح زیر است:

  • کشاورزی ، جنگلداری و ماهیگیری: 4.3 ٪ (سهم 0.5 درصد در کل رشد)

  • نفت و گاز: 4.3 ٪ (سهم 0.5 درصد در کل رشد)

  • صنایع و مینی: 4.9 ٪ (سهم 0.5 درصد در کل رشد)

  • خدمات: 2 ٪ (سهم 3.5 درصد در کل رشد)

آمار زنگ هشدار در مورد رکود مدیریت پزشکی/ کمین؟

با وجود رشد مثبت در بخش نفت و گاز ، سرعت را کاهش دهید این قابل توجه است در شش ماه اول سال جاری ، گروه نفت تنها 2 درصد افزایش یافته است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، کاهش قابل توجهی در مقایسه با افزایش 3.5 درصدی نشان می دهد. به ویژه ، در پاییز ، رشد این گروه تنها 4.9 درصد بود که تأثیر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور داشت و اگر این روند ادامه یابد ، می تواند یک رکورد اقتصادی را در سال آینده تشویق کند.

در مقابل ، رشد بخش کشاورزی فرایندی کاملاً متفاوت را تجربه کرده است. این بخش در شش ماه اول سال جاری 3.7 درصد افزایش یافته است که این یک پرش قابل توجه در مقایسه با 4.7 درصد در سال گذشته است.

رشد اقتصادی بر اساس هزینه های نهایی

نگاه به عناصر هزینه نهایی نیز روند مشابهی را نشان می دهد. میزان رشد اقتصادی بر اساس این شاخص در شش ماه اول سال جاری 4.9 درصد ثبت شده است که در مدت مشابه سال گذشته کمتر از 2 درصد است.

جزئیات این شاخص ها عبارتند از:

  • هزینه های مصرف نهایی بخش خصوصی: رشد 3.5 ٪

  • هزینه های نهایی برای مصرف بخش عمومی: رشد 3.5 ٪

  • تشکیل سرمایه ثابت ناخالص: رشد 3.5 ٪

رشد اقتصادی ///

طبق گفته تابناک ؛ با وجود کاهش نرخ رشد اقتصادی ، دولت همچنان بر روند مثبت خود تأکید می کند. کاهش نادر در رشد بخش نفت از 4.9 درصد به 5 ٪ نشان دهنده کاهش سهم این بخش در تولید ناخالص داخلی است. اگر مناطق دیگر ، از جمله صنعت و کشاورزی مورد توجه قرار نگیرد ، خطر رکود افزایش می یابد.

بنابراین ، رشد اقتصادی یکی از شاخص های اصلی در تصمیمات اقتصادی و سرمایه گذاری است و کاهش آن نگرانی جدی برای سیاستمداران است. ادامه این روند مستلزم اصلاحات ساختاری ، افزایش سرمایه گذاری و بهبود تولید در بخش هایی است که نفتی نیستند.

دولت باید اقدامات جدی و میدانی را برای تحقق رشد 5 ٪ در اقتصاد انجام دهد ، که توسط رهبر انقلاب و برنامه توسعه هفتم تأکید می شود. حمایت از تولید ملی و صنعت داخلی ممکن است کلید دستیابی به این هدف باشد.

کاهش شتاب رشد اقتصادی ایران در اواخر پاییز/ آیا رکود اقتصادی رخ می دهد؟