گزارش های Tabnak ، به نقل از ایسنا ، متن کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجمع مشورتی اسلامی به شرح زیر است:
“بیسملا آل -رهمن الراهیم
ملت بزرگ ایران
در روابط خارجی با سایر کشورها ، سود ملت ایران مهمترین اصل آن است و مقامات باید از کلیه ابزارهای ممکن برای بهبود منافع ملت استفاده کنند. یکی از این ابزارها مذاکره با سایر کشورها است.
واضح است که تنها محدودیت خیالی ضربه ای به منافع ملت است ، یعنی اگر استفاده از مذاکرات در مقابل یک کشور باعث آسیب به منافع ملت ایران شود ، توجیه و عاقلانه نخواهد بود.
بر این اساس ، مذاکره با طرف متکبر و حمایتی تروریست ها ، ایالات متحده ، تقریباً در همه موارد باعث خسارت گسترده ای به منافع ملت ایران شده است ، مذاکره با این کشور خصمانه منطقی نخواهد بود. به عنوان مثال ، پس از چند سال مذاکره جدی با ایالات متحده و توافق نامه Brjam ، ایران درگیری های گسترده ای را اشغال می کند ، از جمله ایران قول داده است که راکتور آب اراک را به میزان غنی سازی از 5 ٪ ، به 5 ٪ ، به غنی سازی خود شرط بندی کند. ، 2.5 را کاهش می دهد ، 2.5 ٪ را کاهش می دهد ، ذخایر آنها را بیش از 2 تن به 5 کیلوگرم کاهش می دهد ، محدودیت های گسترده ای را برای تحقیقات می پذیرید ، مجاز به استفاده از سانتریفیوژهای بالاتر از نسل اول ، بستن سایت غنی سازی فوردو و سایت یکشنبه نیست. مبدل که مرکز جدیدی از غنی سازی ، محرومیت از تولید سانتریفیوژ و غیره را ایجاد نمی کند.
اما علیرغم این واقعیت که آژانس بین المللی انرژی اتمی در فواصل مختلف تأیید کرده است که ملت ایران تمام تعهدات خود را انجام داده است ، در مقابل ، رژیم ایالات متحده هیچ یک از تعهدات خود را برای افزایش تحریم ها انجام نداده است. این تحریم ها در حدود پنج پرونده علیه ملت ایران مطرح شده و سرانجام خارج از توافق نامه براجام بوده است.
آیا می توان دوباره به چنین موجوداتی اعتماد کرد؟ رژیمی که هیچ تعهدی را انجام نداده است و بارها و بارها توافق با ملت ایران را نقض کرده و حتی در روزهای اخیر تحریم های جدیدی را علیه مردم ایران تحمیل می کند ، آیا این قابل اعتماد است و می تواند توافق دیگری را امضا کند؟
واضح است که مذاکرات با رژیم ایالات متحده به منافع ملت ایران آسیب نمی رساند. در حقیقت ، مذاکرات با ایالات متحده ممنوع نیست بلکه مضر است. به گفته قرآن کریم ، وعده های شیطان به جز دروغ و کلاهبرداری نیست: “من هم یمن هستم و ما شیطان هستیم” (نیسا/1) روش وعده شیطان و سپس می شکند: و وعده آل – حق و وعده خوب. “(ابراهیم/1)
از طرف دیگر ، حل مشکلات اقتصادی ، جستجوی دشمن سرکوبگر و افسرده امکان پذیر نیست ، اما با در نظر گرفتن متخصصان داخلی و شرکت ها بر اساس دانش ، رونق تولید و راه اندازی کارخانه های درگیر در تولید ، تصمیمات عاقلانه و متخصص “خواهد بود به دست آوردن اقتصاد ، نه روابط با کشورهای دوستانه ، به ویژه همسایگان و غیره