امروز درخواست دولت، دست اندرکاران و کاربران صنعت ارزهای دیجیتال در ایران این است که طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی، آیین نامه دارایی های رمزنگاری شده هر چه سریعتر به تصویب کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی برسد. تا رگولاتورهای بخش بتوانند وظایف خود را در حوزه های خاص خود اجرا کنند.
بلاتکلیفی صنعت کریپتوکارنسی در کشور ما باعث سردرگمی تمامی علاقه مندان در تنظیم این حوزه شده است. فعالان صنعت و مصرف کنندگان آنها به وضوح حدود تعهدات و حقوق خود را نمی شناسند و دولت هر زمان که شرایط لازم باشد مداخله می کند و ناگزیر یک شبه محدودیت هایی را اعمال می کند تا علی الخصاب بتواند اوضاع را تحت کنترل بگیرد. محدودیت هایی که هزینه های زیادی را برای شرکت کنندگان، مصرف کنندگان و خود دولت به همراه داشت.
لازم به ذکر است که مصوبه شورای عالی فضای مجازی در شهریور 1401، وزارت اقتصاد با همکاری سایر نهادها موظف به تدوین آیین نامه ارز رمزنگاری شده و کمیسیون عالی تنظیم فضای مجازی نیز موظف است. نقش مرجع مرجع برای اجرای این سند را ایفا کند.
اکنون پس از گذشت نزدیک به یک دهه از آغاز به کار صنعت ارزهای دیجیتال در ایران، مهمترین درخواست تمامی فعالان این حوزه تسریع در قانونگذاری این صنعت توسط مراجع ذیربط است تا امکان استفاده از این صنعت فراهم شود. در شرایط فعلی اقتصادی کشور از دست نرفته است.