گزارش کردن خبرنگار مهرنشست خبری علی محبی رئیس پژوهشکده پژوهش های آموزشی صبح امروز با موضوع تبیین و ارائه ویژه برنامه ها و فعالیت های هفته پژوهش در این پژوهشکده برگزار شد.
محبی گفت: روز علم 3 آذرماه با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در اردوگاه شهید باهنر برگزار می شود. وی گفت: این مراسم از دانشجویان فعال در حوزه پژوهشی در مقطع کارشناسی تقدیر می شود.
وی با بیان اینکه دستورالعملی برای استفاده از پژوهش دانشجویی داریم، تصریح کرد: وی بیان کرد: از آنجایی که پژوهش دانشجویی مبتنی بر حل مسئله است، طبیعتا این پژوهش عملیاتی می شود. حتی اگر نتایج تحقیق عملی نباشد. در پژوهشکده علت عدم پیگیری نتایج تحقیقات را پیگیری خواهیم کرد.
محبی با اشاره به اینکه بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته تغییر کرده است، گفت: در سال های گذشته در بودجه آموزش و پرورش کسری وجود داشت. با درخواست وزیر آموزش و پرورش بودجه ۱۱۰ درصدی افزایش یافت. اما در بودجه امسال بودجه آموزش و پرورش بر اساس سرفصل ها و تحقیقات به صورت موردی به 110 درصد افزایش می یابد.
دو کاربرد عینی پژوهش معلم در نظام آموزشی
رئیس پژوهشکده آموزش و پرورش با اشاره به معلم پژوهی گفت: معلم پژوهی دو هدف دارد. یکی از این مطالعات در مدارس نمونه تراز مورد استفاده قرار خواهد گرفت. مدارس نمونه دارای 5 بعد، 32 جزء و 58 شاخص است. در این تحقیق به میزان نزدیکی مدرسه به مدرسه نمونه خواهیم پرداخت. کاربرد دیگر این است که تمامی این مطالعات در یک بانک تحقیقاتی جمع آوری شده است تا تمامی مدیران مدارس بتوانند از نتایج این مطالعات برای داشتن مدل در سه شاخص استفاده کنند.
وی درباره تصویب تغییرات کنکور و تاثیر نهایی معدل در کنکور گفت: بررسی تاثیر معدل در کنکور را شروع کرده ایم که نتایج آن این است که این تاثیر نهایی چه تاثیری دارد. بر سیستم آموزشی و رشد فردی و معنوی دانش آموزان که این اثر نهایی برای چند ساعت بهتر است. این که آیا فقط به کلاس دوازدهم محدود می شود یا کلاس دهم یا یازدهم را شامل می شود یکی از موضوعات تحقیق ما است.
محبی خاطرنشان کرد: اما تصمیم گیرنده در مورد تاثیر سوابق تحصیلی، شورای عالی انقلاب فرهنگی است و ما فقط در این زمینه تحقیق می کنیم.
پایان یافتن…