به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مسعود عطارزاده در نشست خبری سی و سومین جشنواره علم و فناوری دانشگاه تهران که امروز ۲۸ آذرماه در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امسال بیست و پنجمین نمایشگاه علم و فناوری از سوم آذرماه برگزار می شود. تا 26 نمایشگاه های بین المللی با حمایت وزارت علوم برگزار می شود.
رئیس نمایشگاه پژوهش و فناوری دانشگاه و رئیس مدیریت آزمایشگاه دانشگاه تهران افزود: در این نمایشگاه 94 دستاورد فنی دانشگاه تهران ارائه و 6 دستاورد جدید رونمایی می شود.
دکتر محمدرضا نقوی دبیر اجرایی سی و سومین نمایشگاه هفته پژوهش با بیان اینکه از 79 پژوهشگر و فناور برگزیده دانشگاه تهران در هفته پژوهش تجلیل می شود، ادامه داد: از این تعداد 10 کتاب برگزیده و همچنین اعضای 4 نفر از پژوهشگران و فناوران دانشگاه تهران هستند. بخشهایی از اعضای برگزیده مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: امسال برای اولین بار جایزه دکتر علی محمدی را خواهیم داشت. فراخوان این جایزه در سراسر کشور انجام می شود و یک نفر به عنوان نامزد انتخاب می شود.
به گفته دبیر اجرایی سی و سومین نمایشگاه هفته پژوهش؛ یک نفر برای پایان نامه و یک نفر برای بخش پایان نامه انتخاب می شوند. همچنین به یک کارشناس اجرایی نمونه، 2 نفر برگزیده از دانشگاه علوم پزشکی تهران و آزمایشگاه نمونه کارگاهی و … و به 9 فناور نمونه برای اولین بار جایزه تعلق می گیرد.
دکتر علیرضا بدیعی مدیرکل روابط عمومی و صنعت دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: در جشنواره پژوهش و فناوری 9 مجری برتر مرتبط با صنعت و قراردادهای برتر مرتبط با صنعت خواهیم داشت.
وی در خصوص تعداد قراردادها و حجم قراردادها با صنعت گفت: دانشگاه تهران در این زمینه رشد کرده است. همچنین اثر خوبی را که جامعه انتظار دارد دارد. طبق آمار سال 2018 ما. تا سال گذشته (1402)، مجموعا در سال 2018; 300 قرارداد داشتیم که در سال 1402 به 370 قرارداد رسید.
بدیعی گفت: همچنین مبلغ قرارداد در سال ۱۳۹۷. معادل 95 میلیارد تومان بود که در سال گذشته به 261 هزار میلیارد تومان رسید، تا پایان مهرماه مبلغ قرارداد معادل 215 هزار میلیارد تومان بود. و 50 درصد از این مبالغ به حساب دانشگاه رفته است.