سید علی اسماعیل زاده مدیر روابط عمومی بنیاد ملی جوانان در گفت و گو با خبرنگار مهر وی در خصوص رویداد سفارت های مقاومت گفت: کمپین سفارت های مقاومت با شروع کار دانشگاهی دو ماه است که راه اندازی شده است.
وی افزود: این کمپین با شعار «هر مدرسه یک سفارت و هر دانش آموز سفیر مقاومت» شروع به جذب اعضا کرد و در حال حاضر حدود 800 مدرسه به این کمپین پیوسته اند. دانشآموزان مقطع ابتدایی در این کمپین در اقلیت هستند، اما دانشآموزان مقطع راهنمایی و دبیرستان به این کمپین پیوستهاند.
اسماعیل زاده همچنین گفت: این برنامه چند مرحله دارد که در مرحله اولیه دانش آموزان هسته مقاومت در مدرسه را تشکیل می دهند و با راهنمایی مدیر مدرسه یا یکی از معاونان یا معلمان مدرسه فعالیت می کنند.
وی با اشاره به جزئیات فعالیت جوانان گفت: دانش آموزان در مدرسه و بیرون، محله در این مورد فکر و تبادل نظر کرده و کار را انجام می دهند. ما همچنین از ایجاد دیوار مقاومتی برای نصب نقاشی یا تصویرسازی حمایت کردیم و پیشنهاداتی ارائه کردیم.
اسماعیل زاده همچنین بیان کرد: خارج از مدرسه و در سطح محله ایستگاه های سالواتی و جم نیز وجود دارد. بیاور از افرادی که در یکی از استان ها، یکی از مدارس بیش از 100 میلیون تومان برای کمک به مقاومت جمع آوری کردند، پیشنهاد کمک کردیم. علاوه بر این، دانش آموزان مبلغ قابل توجهی از خانواده و دوستان در سراسر کشور جمع آوری کرده اند.
وی در خصوص فعالیت رسانه ای نیز به تهیه کلیپ، تیزر و سرود، نمایش و فیلمبرداری برای پوشش رسانه ای در شبکه های اجتماعی اشاره کرد. دانش آموزان به عنوان یک فعال اجتماعی در سطح محله و مدرسه، از این فعالیت ها عکس می گیرند و در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند.
مدیر روابط عمومی بنیاد جوانان گفت: در نهایت از 100 مدرسه منتخب دعوت کردیم که به تهران بیایند و در سفارت مقاومت جلسه داشته باشند. مورد تجلیل قرار گیرند و برنامه های خود را ارائه دهند. سپس وارد فاز دوم و سوم می شوند. مرحله دوم تا سالروز شهادت حاج قاسم و مرحله سوم تا 22 بهمن ادامه خواهد داشت.