چه سناریویی باعث کاهش 5 ٪ دلار می شود؟ – تابناک


چه سناریویی باعث کاهش 5 ٪ دلار می شود؟

Tabnak گزارش می دهد: “اگر روابط بین الملل بهبود نیاورد و اوضاع فعلی ادامه یابد ، مشکلات اقتصادی تشدید می شود.”

مهراد آباد گفت: “سناریوی اول این است که ما می توانیم تعامل سازنده با جهان داشته باشیم.” در این حالت ، ممکن است در کوتاه مدت علائم بهبود اقتصادی وجود داشته باشد. اگر بتوانیم روابط بین الملل خود را بهبود بخشیم ، احتمالاً ارزش ارز ملی یک شبه احیا می شود.

وی افزود: سال 2 حداقل در سه دهه در کشور یکی از سخت ترین سالها بود. اول از همه ، دلایل زیادی وجود دارد که روند آخر ادامه دارد ، یعنی مشکلاتی که در دولت های قبلی با آنها روبرو شده ایم. اصلاحات اندکی در سیاست های کلان اقتصادی وجود داشت. به عنوان مثال ، هیچ تغییری در تعدد ارز یا فرآیندهای تجاری خارجی وجود ندارد. امیدوار بود که اصلاحات پزشکی G -H در بخش تجارت خارجی وجود داشته باشد ، اما در عمل این اتفاق نیفتاد.

آباد افزود: “روابط بین الملل ما نه تنها بهبود یافته است ، بلکه در برخی موارد تاریک تر از گذشته نیز بوده است.” همچنین ، جنگ ها در منطقه برگزار شد و با حضور دولت ترامپ ، شرایط تجاری خارجی ما دشوارتر شد. متأسفانه با شروع مجدد تحریم ها ، فشار اقتصادی افزایش یافته است.

وی ادامه داد: تورم همچنین یکی از مشکلاتی بود که تأثیر زیادی بر بخش خصوصی داشت. این امر به ویژه برای تجارت دشوار است زیرا تورم در حال افزایش است ، سرمایه در گردش کاهش می یابد و مشاغل برای ادامه کار به سرمایه بیشتری نیاز دارند. متأسفانه ، بانک ها امسال همکاری نمی کنند و بسیاری از تسهیلات مالی را به شرکت های وابسته یا کارمندان خود اختصاص داده اند.

آباد گفت: “سال گذشته ، سال بزرگتر از سالهای گذشته بود.” بسیاری از شرکت ها مجبور به سازگاری شده اند و شرایط نامناسب اقتصادی فشار بیشتری به بازار کار و معیشت مردم وارد کرده است.

طبق گفته ABAD ، با توجه به وضعیت فعلی ، دو سناریو برای آینده اقتصادی کشور پیش بینی شده است. سناریوی اول این است که ما می توانیم تعامل سازنده با جهان داشته باشیم. در این حالت ، ممکن است در کوتاه مدت علائم بهبود اقتصادی وجود داشته باشد. اگر بتوانیم روابط بین الملل خود را بهبود بخشیم ، احتمالاً ارزش ارز ملی یک شبه احیا می شود.

یکی از اعضای نمایندگان اتاق تهران گفت: “البته ، مشکلات اقتصادی این کشور محدود به روابط خارجی نیست و مشکلات داخلی باید به طور موازی برطرف شود.” تعامل بین المللی می تواند یک گام ابتدایی باشد ، اما اصلاحات اقتصادی نیز برای بهبود اوضاع ضروری است.

وی گفت: “در سناریوی دوم ، اگر روابط بین الملل بهبود نیاورد و اوضاع فعلی ادامه یابد ، مشکلات اقتصادی تشدید می شود.” در چنین شرایطی ، عدم توانایی در پیوستن به FATF ، عدم توانایی برقراری ارتباط با بانک های بین المللی و محدود کردن تجارت با سایر کشورها ، تورم را افزایش داده و وضعیت اقتصادی را بدتر می کند.

یکی از اعضای اتاق بازرگانی تهران گفت: در سالهای اخیر ، پایداری برای شرکت ها بسیار مهم شده است. شرکت ها به جای تمرکز بر سودآوری ، باید تلاش کنند تا در این شرایط دشوار بقای خود را حفظ کنند و امیدوارند که در سالهای آینده اوضاع بهبود یابد.

وی گفت: “من امیدوارم که سناریو اول به واقعیت تبدیل شود و ما بتوانیم روابط تجاری خود را مانند سایر کشورهای عادی جهان بهبود بخشیم.” ایران پتانسیل های بسیاری دارد ، اما متأسفانه به دلیل تحریم ها ، بسیاری از این فرصت ها در جوانه گم و خفه می شوند.

وی گفت: “اقتصاد ، به ویژه در ایران ، خیلی قابل پیش بینی نیست.” ایجاد یک چارچوب مشترک امکان پذیر است ، اما اقتصاد ایران تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله موضوعات سیاسی است. برخی از پیش بینی ها نشان می دهد که اگر روند فعلی ادامه یابد ، ممکن است در نیمه دوم سال آینده با 5 ٪ تورم روبرو شویم.

یکی از اعضای اتاق بازرگانی تهران گفت: “این همه به شرایط و چگونگی تعامل بستگی دارد. اگر یک جنگ مستقیم وجود داشته باشد ، ما یک فیلمنامه خواهیم داشت و اگر مذاکرات شکست بخورد و در عدم اطمینان باقی بماند ، سناریوی دیگری خواهد آمد ؛ ما باید ببینیم که اوضاع چگونه پیش می رود.